Fillers voor mannen

Door: Toby Makmel

Cosmetische behandelingen, zoals een behandeling met fillers zijn al lang niet meer voorbehouden aan vrouwen. Steeds vaker zien we ook mannen die voor een fillerbehandeling kiezen. En waarom niet? Een fillerbehandeling kan net zo goed voor een man een einde maken aan ergernissen van een cosmetisch probleem, als voor een vrouw.

Fillers voor mannen

Zelfde filler, andere behandeling

Voor fillers voor mannen wordt dezelfde filler gebruikt als voor vrouwen, namelijk een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, waarvan je geen bijwerkingen hoeft te verwachten. Na ongeveer 10 tot 12 maanden heeft het lichaam de stof op een natuurlijke wijze weer afgebroken en kan, als je dat wilt, de behandeling worden herhaald.

Neem vrijblijvend contact op

Kies een behandelaar met kennis en ervaring

Mannen hebben een andere huid, spieropbouw en anatomie dan vrouwen. Daarom is het in de eerste plaats belangrijk dat je kiest voor een cosmetisch arts die ervaring heeft met fillers bij mannen. Zo voorkom je dat de resultaten van de behandeling achteraf tegen kunnen vallen. . Er is ook botox voor mannen en dat is samen met fillers een prima combinatie.

Populaire fillerbehandelingen bij mannen

Mannen hebben vaak geen probleem met een rimpeltje hier of daar. Dat komt hun uitstraling doorgaans juist ten goede. Bij mannen gaat het er vaker om dat zij genoeg hebben van een vermoeid uiterlijk, smalle lippen of een neus waar ze niet blij mee zijn.

Lip fillers mannen

Mannen zijn over het algemeen niet op zoek naar de zwoele lippen waar vrouwen vaak van dromen. Over het algemeen willen mannen graag iets gedaan hebben aan te smalle of te dunne lippen. Dat geeft ongewild een strenge uitdrukking aan het gezicht. Door de lippen een klein beetje op te vullen, is dat snel verholpen.

Weer een strakke kaaklijn

Met een fillerbehandeling kunnen krachtige kaakhoeken worden gemaakt waardoor je een strakke kaaklijn krijgt, die voor een masculiene uitstraling zorgen. Naarmate je ouder wordt, nemen deze karakteristieke lijnen van het mannengezicht af. Ook voor wie eerder geen krachtige kaaklijn had geldt dat deze met een fillerbehandeling binnen het bereik ligt.

Specifieke mannenbehandelingen met fillers

Niet alleen de mannenhuid, de spieropbouw en de anatomie van mannen verschilt van die van vrouwen, ook de wensen die de mannen hebben zijn doorgaans anders. Zo komt het dat er min of meer specifieke mannenbehandelingen met fillers zijn ontstaan:

  • Correctie vermoeid uiterlijk
  • Neuscorrectie.

Vermoeid uiterlijk fillers voor mannen

Wallen en donkere kringen onder de ogen zorgen ervoor dat je er altijd moe uitziet. Gelukkig is dat eenvoudig te verhelpen met een zogenaamde traangootbehandeling, waardoor je er meteen weer fris en energiek uitziet.

Ook volumeverlies onder de ogen kan aanleiding zijn voor een vermoeid uiterlijk. Dit volumeverlies kan met een behandeling met fillers op basis van hyaluronzuur weer aangevuld worden.

Neus fillers mannen

Wie zich stoort aan een haakneus of het hebben van een knobbel op zijn neus, hoeft niet per se onder het mes. Met een uitgekiende filler behandeling kan dat probleem in de meeste gevallen prima behandeld worden. Het enige nadeel is natuurlijk dat je de behandeling na ongeveer een jaar weer moet herhalen voor het beste resultaat.

Dit nadeel weegt natuurlijk niet op tegen alle voordelen die er aan zitten:

  • Geen operatie
  • Geen narcose
  • Geen herstelperiode met zwellingen en bloeduitstortingen
  • Geen verzuim van het werk
  • Geen napijn
  • Subtiele positieve veranderingen.

Twijfel je eraan of een fillerbehandeling voor jou doet wat je graag wilt? Maak dan geheel vrijblijvend eens een afspraak voor een gratis consult. Dan maken we samen een einde aan de twijfels die je misschien hebt en beantwoorden we al jouw vragen. Ook denken we graag met je mee over een zo min mogelijk ingrijpende behandeling met verbluffende resultaten.

Maak nu een afspraak!

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.