Liposuctie onderkin

Onderkin liposuctie bij Easy Cosmetics verwijdert overtollig vet in de hals, herstelt de natuurlijke gezichtscontour en maakt de huid strakker. Deze veilige, nauwkeurige behandeling wordt uitgevoerd onder lokale verdoving, met zichtbare resultaten na 6-9 maanden.

Hoe kom je aan een onderkin?

Een onderkin is eigenlijk niets meer dan een opeenstapeling van vet. Het komt bij zowel jonge als oudere mensen voor. Bij jonge mensen zie je vaak dat het in de familie zit. Overgewicht kan daar ook een rol bij spelen, maar dat hoeft niet.

Door de natuurlijke veroudering kan je ook een onderkin ontwikkelen. Dat komt doordat de huid slapper wordt en het botvolume afneemt. Daardoor kunnen vetophopingen onder de kin zakken, waardoor de zogenaamde onderkin ontstaat.

Halslift behandeling

Wat is onderkin liposuctie

Liposuctie onderkin is een vorm van onderkin correctie. Met deze behandeling kan je met succes je onderkin doen verminderen. Het is een poliklinische behandeling die niet meer dan 30 tot maximaal 45 minuten duurt.

Tijdens deze behandeling wordt met een dunne zuignaald het overtollige vet uit de onderkin verwijdert. Daardoor herstellen de kaaklijn en contouren van het gezicht zich en neemt de onderkin af.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Op de afgesproken tijd kom je voor liposuctie onderkin naar Amsterdam. De arts tekent af waar hij allemaal vet gaat weghalen. Vervolgens wordt het te behandelen gebied plaatselijk verdoofd.

Als de verdoving goed is ingewerkt, worden er kleine sneetjes in de huid gemaakt. Daar wordt ook verdovingsvloeistof ingespoten, zodat je nagenoeg voelt van de liposuctie. Dan worden de overtollige vetcellen met een dunne zuignaald weggezogen.

Tijdens de behandeling voelt de arts telkens of er al voldoende vetcellen zijn weggehaald. Zo wordt er gestreefd naar een mooi, gelijkmatig resultaat. Door de plaatselijke verdoving en de verdoving in de sneetjes waardoor de vetcellen worden afgezogen, is deze behandeling nagenoeg pijnloos.

Liposuctie onderkin herstel en resultaat

Na de behandeling voelt de onderkin een beetje beurs en verdoofd aan. Dat is na een paar dagen over. Meestal wordt er een drukmasker, een soort rekverband aangebracht dat na ongeveer een week weer af mag.

Dat drukmasker dient om mogelijke zwelling tegen te gaan. Na een paar maanden zijn de definitieve resultaten van de liposuctiebehandeling goed te zien. De onderkin is dan verminderd en de huid heeft zich weer aangespannen.

Liposuctie onderkin kaaklijn

Als na een paar maanden de definitieve resultaten van de behandeling zichtbaar zijn, is niet alleen de onderkin weg, maar zijn ook vaak de kaaklijn en de contouren van het gezicht weer meer terug. Met mooie strakkere contouren, zie je er niet alleen slanker, maar ook jeugdiger uit. Indien de kaaklijn door verslapping van de huid behoorlijk verslechterd is, zal een liposuctie van de onderkin niet volstaan voor een kaaklijn verstrakking. Hiervoor zijn andere behandelstrategieën nodig.

Liposuctie onderkin voor en na

Tijdens het consult voorafgaand aan de behandeling nemen we een foto en ook nadat de definitieve resultaten zichtbaar zijn. Dat is bedoeld voor in ons dossier en om samen met onze patiënten de situatie voor en na te kunnen vergelijken.

Onderkin liposuctie ervaringen

Veel patiënten zien op tegen de behandeling. Tegen de pijn en het lange wachten op de resultaten. Wanneer zij dan uiteindelijk toch de knoop doorhakken en de behandeling laten uitvoeren, zijn ze blij verrast.

De behandeling is relatief kort en geeft weinig pijnklachten. De resultaten laten regelmatig niet zo lang op zich wachten als gedacht. Het is natuurlijk niet zo dat pas na een paar maanden verschil te zien is. Dat is de tijd die wij rekenen dat het duurt tot het resultaat optimaal te zien is.

Het mooie van deze behandeling is dat het vrij permanent is. De onderkin is niet na zoveel maanden weer terug.

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.