Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm Hydrobooster is een innovatieve behandeling met ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur als basisingrediënt. Het zorgt enerzijds voor een diepe hydratatie van de huid, en anderzijds voor vermindering van dynamische rimpels en fijne lijntjes. Viscoderm Hydrobooster heeft dus een tweevoudige werking en is daarom dubbel zo effectief om gezichtsveroudering tegen te gaan.

Wat is Viscoderm Hydrobooster?

Bij deze innovatieve anti-aging behandeling maakt men gebruik van puur, ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur dat in de huid wordt geïnjecteerd in de dynamische delen van het gezicht, alsook in staande rimpels. Met dynamische delen worden de rimpelgebieden bedoeld die ontstaan tijdens gezichtsbewegingen, zoals kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, slaaplijnen en andere oppervlakkige rimpels zoals lachrimpels. Wanneer in deze gebieden het ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur met kleine injecties wordt ingespoten, wordt de elasticiteit van de huid direct verhoogd en worden rimpels direct verminderd. Daarbovenop krijgt de huid direct een intense en langdurige hydratatie waar geen masker of gezichtscrème tegenop kan!

product-viscoderm

Hoe werkt Viscoderm Hydrobooster?

Viscoderm Hydrobooster is naast Botuline Toxine zeer effectief om rimpels te verzachten wanneer het wordt toegediend in de dynamische bewegingsgebieden van het gezicht, zoals het periorale gebied (rond de mond), kraaienpootjes en lijntjes rond de ogen en voorhoofdrimpels. Al na een eerste behandeling zie je een vermindering van kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en lachrimpels. Een behandeling bestaat uit enkele oppervlakkige en korte injecties, waardoor de elasticiteit van je huid wordt verhoogd en rimpels sterk worden verminderd. Dit is al direct na de behandeling zichtbaar! Daarnaast wordt de huid na een Viscoderm Hydrobooster behandeling van binnenuit intens gehydrateerd.

viscoderm hydrobooster hoe werkt het

Op welke delen van het gezicht kan het worden toegepast?

Behandelingen met ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur worden het meest toegepast in de dynamische bewegingsgebieden van het gezicht. Dit zijn de gebieden in het gezicht rond de:

  • Voorhoofdrimpels
  • Lachrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Rokerslijntjes
  • Fronsrimpels

Voor en na foto’s

Hieronder vind je enkele voor en na foto’s die het resultaat tonen van patiënten waarbij deze behandeling met ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur is uitgevoerd. Zoals je ziet, is het resultaat na een behandeling al direct zichtbaar!

Viscoderm hydrobooster voor na voorhoofd

Viscoderm hydrobooster voor na decollete

Viscoderm hydrobooster voor na mond

Wat zijn de voordelen van Viscoderm Hydrobooster?

Hydratatie is ontzettend belangrijk voor de verzorging van je huid, het zorgt ervoor dat je huid soepel en glad blijft. Kies je voor Viscoderm Hydrobooster, dan kies je voor een intense en langdurige hydratatie van binnenuit. Geen crème of gezichtsmasker kan hier tegenop! Naast een flinke boost in hydratatie is deze behandeling ook een goede keuze wanneer je graag wilt dat rimpels verminderen, zonder dat je gelaatsspieren hun beweeglijkheid verliezen. Botuline Toxine zorgt ervoor dat je gezichtsspieren tijdelijk ontspannen waardoor rimpels en lijntjes worden verminderd. Ervaar je dit als nadeel, dan kan Viscoderm Hydrobooster de oplossing bieden. Het ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur van deze cosmetische behandeling werkt net iets anders. Dynamische rimpels en fijne lijntjes worden aangepakt, je huid intens gehydrateerd mét behoud van je gezichtsmimiek. Overigens kunnen de twee behandelingen ook gecombineerd worden, om diepere rimpels tegen te gaan en je huid intens te hydrateren.

 

Kleven er ook nadelen aan?

Een Viscoderm Hydrobooster behandeling heeft als basisingrediënt hyaluronzuur, een stofje dat ook in je eigen lichaam voorkomt. Hierdoor kan je deze skinbooster behandeling zien als een natuurlijke vorm van anti-aging, met intense hydratatie als bijwerking. Echt nadelige bijwerkingen zijn er dus niet, behalve dat de korte, oppervlakkige injecties soms blauwe plekjes, roodheid of zwelling kunnen geven. Wat wel een minpuntje is, maar dat geldt voor de meeste cosmetische behandelingen, is dat natuurlijke huidveroudering gewoon blijft doorgaan. Voor een langdurig resultaat is het dus wel aangewezen om deze anti-aging behandeling van tijd tot tijd te herhalen.

Ervaringen van Viscoderm Hydrobooster

Steeds vaker zien we bij Easy Cosmetics tevreden patiënten terugkomen voor een skinbooster behandeling met Viscoderm Hydrobooster. Vooral de natuurlijke aanpak, mooie resultaten en langdurige hydratatie zorgen ervoor dat onze patiënten opnieuw kiezen voor Viscoderm Hydrobooster. Het geringe risico op bijwerkingen en het behoud van beweeglijkheid in de gezichtsspieren maakt van Viscoderm Skin Booster een zeer populaire anti-aging gezichtsbehandeling in onze kliniek!

Hoe kies je de juiste behandeling?

Met zoveel anti-aging en huidverbeterende behandelmethodes kan het moeilijk zijn om de voor jou perfecte behandeling te kiezen. Bij Easy Cosmetics hebben we naast een ruime selectie aan behandelingen ook de expertise, kennis en ervaring in huis om jou een behandeling te kunnen adviseren die het best bij jouw huid past.

Plan gerust een vrijblijvend consult in bij onze kliniek in Amsterdam voor een Viscoderm Hydrobooster behandeling. Ons team van cosmetisch artsen staat voor je klaar met tips en adviezen. Ook kunnen we je nog meer mooie resultaten tonen van patiënten waarbij we deze innovatieve cosmetische behandeling al hebben toegepast.

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.