Artsen

 • Toby_makmel_arts_KNMG

  Cosmetisch arts KNMG

  Drs. Toby Makmel

  Cosmetisch arts Toby Makmel heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het uitvoeren van esthetische behandelingen. Hij richtte Easy Cosmetics op in 2005 en is tot vandaag de dag als behandelaar betrokken bij de praktijk. Oorspronkelijk is hij opgeleid en tevens tot voor kort werkzaam geweest als huisarts.

  Gezien zijn toenemende interesse en groei in de cosmetische geneeskunde heeft Toby zich hier volledig op toegelegd. Toby is een geaccrediteerd lid van de NVCG.

  Toby ziet de particuliere klinieken zich in de toekomst in twee richtingen ontwikkelen: enerzijds de huidige esthetische en anderzijds de (particulier) medische kant. Over medische toepassingen: “Ik word zeer enthousiast wanneer ik patiënten kan helpen die jarenlang behandeld zijn, voor bijvoorbeeld hoofdpijnklachten, met geringe resultaten.”

  Toby Makmel is groot voorstander van een significant esthetisch resultaat middels eenvoudige behandelingen. “Met relatief simpele kleine locale ingrepen zonder te veel productgebruik, is het mogelijk om de uitstraling van het gezicht positief te beïnvloeden zonder dat het uiterlijk enorm verandert. Dat is mijn inziens het mooiste aan het vak”.

  Toby Makmel, cosmetisch arts KNMG
  BIG-registratienummer 19060975201

  Erkend door het Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde
 • charissa_geluk_arts_knmg

  Cosmetisch arts KNMG

  Drs. Charissa Geluk

  Charissa Geluk heeft Geneeskunde gestudeerd in het AMC in Amsterdam en haalde in 2017 haar Artsexamen. Daarna heeft zij ruim 2 jaar als arts-assistent Oncologische Chirurgie en Plastische & Reconstructieve Chirurgie gewerkt.

  Hier heeft zij veel chirurgische ervaring opgedaan. Haar ervaring binnen de plastische chirurgie en oog voor detail weerspiegelt haar gevoel voor esthetiek. Charissa heeft veel aandacht voor haar cliënten en kan op deze manier goed achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Ze kijkt graag samen met jou naar een persoonlijk behandelplan en zorgt voor een natuurlijk resultaat.

  “Mijns inziens is ieder mens mooi en gaat het vooral om uitstraling. Ik zal streven naar een natuurlijk resultaat waarbij de harmonie en frisse uitstraling van het gezicht een fundamenteel onderdeel van de behandeling zijn”.

  Charissa Geluk, cosmetisch arts
  BIG-registratienummer 89923711801

  Erkend door het Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde
 • james-fouche-arts-knmg

  Cosmetisch arts KNMG

  Drs. James Fouché

  James Fouché groeide op in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Na het behalen van een Bachelor of Science graad aan de Universiteit van Stellenbosch studeerde hij geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht in Nederland. Na drie jaar te hebben gewerkt op de afdeling algemene chirurgie, alsook de cardiothoracale chirurgie bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht, startte hij de officiële opleiding tot Cosmetisch arts KNMG (via de NVCG) bij Falck Clinic (voormalig Doctors Inc.) onder begeleiding van drs. Jani van Loghem. Zijn ervaring als kunstenaar, grafisch ontwerper, fotograaf, muzikant en uitvinder toont zijn sterke gevoel voor de esthetiek.

  James combineert, indien nodig, verschillende technieken om zijn resultaten te bereiken, of het nu door injectables, lipoplasty, laser, peelings, ooglidcorrecties en andere vormen van kleine chirurgie is. “Naast het behalen van goede resultaten, vind ik het erg belangrijk dat mijn patiënten zicht veilig en goed begrepen voelen.”

  Hij is toegewijd aan het bijdragen aan en verbeteren van kwaliteit en onderzoek op het gebied van de esthetische geneeskunde. Zijn recente deelnames als spreker bij congressen omvatten Cosmetex Australië, IMCAS Parijs, en NVCG congressen. Naast zijn werk als cosmetisch arts is hij ook ambassadeur en vrijwillig arts voor Mercy Ships en groot supporter ondersteuner en deelnemer van Compassion International projecten.

  James Fouché, cosmetisch arts KNMG
  BIG-registratienummer 19914795301

  Erkend door het Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde
 • Cosmetisch arts KNMG

  Dr. Pieter Siebenga

  Cosmetisch arts Pieter Siebenga heeft al meer dan 6 jaar ervaring met het uitvoeren van esthetische behandelingen.

  Pieter heeft zijn medische opleiding aan de Universiteit van Amsterdam in 2012 afgerond. Voordat hij de overstap maakte naar de esthetische geneeskunde, heeft hij twee jaar op de chirurgieafdeling gewerkt en een doctoraat behaald aan de Universiteit van Leiden, met een specialisatie in pijnmedicatie. Hij heeft een groot hart voor cosmetische geneeskunde en zet altijd de veiligheid en tevredenheid van onze patiënten voorop.

  Pieter neemt de tijd om elke procedure grondig uit te leggen en waarborgt de veiligheid van de patiënt als zijn topprioriteit. Hij streeft naar het behoud van natuurlijke proporties in het gezicht om een gebalanceerde en positieve uitstraling te bereiken. Zijn doel is om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen waardoor klanten de behandelkamer verlaten met een tevreden en zelfverzekerd gevoel.

  Daarnaast is hij zeer betrokken bij de vooruitgang van de esthetische geneeskunde als medisch consultant bij Merz Aesthetics en Neauvia. Hier focust hij op het verbeteren van de veiligheid en effectiviteit van cosmetische behandelingen door wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

  BIG-registratienummer 09916155601

  Erkend door het Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde