Profhilo® Structura

Introductie van Profhilo® Structura: Lipolifting door het herstellen van vetweefsel en het bevorderen van diepe stevigheid. Een revolutionaire benadering van gezichtsverjonging.

Profhilo® Structura

In de sterk ontwikkelende wereld van de cosmetische geneeskunde, markeert Profhilo® Structura een belangrijke doorbraak. Profhilo® Structura onderscheidt zich als een vooruitstrevende oplossing ontworpen om het natuurlijke verouderingsproces van het gezicht aan te pakken, met een focus op de restauratie en herpositionering van vetweefsel.

Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van de gepatenteerde NAHYCO® Hybrid Technology, met een unieke formule die hoogmoleculair (1400 ± 200 kDa) en laagmoleculair (100 ± 20 kDa) hyaluronzuur in een volume van 2 mL combineert, gericht op het herstellen van de vitaliteit van de gezichtshuid.

Focus op vetweefsel

Hoe zorgt de focus op vetweefsel voor een unieke, natuurlijke uitstraling? Naarmate we ouder worden, ondergaat ons gezicht significante (morfologische) veranderingen, waaronder rimpels, vet- en botresorptie, en huiduitdroging, voornamelijk door het verlies van elasticiteit en volume van zacht weefsel.

Veroudering is een complex proces dat zichtbaar wordt door een samenspel van veranderingen in het (gelaats)skelet, de ligamenten, spieren, vetweefsel en huid. Deze veranderingen, die elk van de genoemde structuren beïnvloeden, voltrekken zich in verschillende tempo’s en beginnen op verschillende leeftijden bij individuen. Een kenmerkend teken van veroudering in de gezichtshuid is gedeeltelijk te wijten aan leeftijdsgerelateerde veranderingen in het (subcutane) onderhuidse vetweefsel van het gezicht.

De verplaatsing van vet binnen de verschillende zones van het gezicht, als gevolg van zwaartekracht, kan leiden tot een verschuiving van de huid die daar overheen ligt. Deze verschuiving van vet zorgt vaak voor diepere holtes in de wangen en een afvlakking van de contouren van het gezicht. Hierdoor verliest het midden en de zijkanten van de wangen aan volume.

Profhilo® Structura zones van het gezicht

 

Naarmate de tijd verstrijkt, ondergaat het gezicht verschillende veranderingen, wat meestal resulteert in twee overheersende verouderingsprofielen: 1. Overwegend hol of verzonken uiterlijk. 2. Overheersende verschijning van weefselverlies en vetuitstulpingen. De weefsels lijken alsof ze wegglijden van de onderliggende botstructuur en bindweefsels verliezen hun integriteit.

De Profhilo® Structura-behandeling is zorgvuldig ontwikkeld om deze verouderingstekens tegen te gaan door specifiek de vetcompartimenten van het gezicht te targeten, die een cruciale rol spelen in het behouden van een jeugdige uitstraling.

Een initiële cyclus van 2 behandelingen, met een interval van 30 dagen, is geadviseerd met Profhilo® Structura. Vervolgens kunnen er, indien nodig, onderhoudsbehandelingen plaatsvinden na enkele maanden.

De behandeling focust op het herstellen van deze essentiële compartimenten en biedt een frisse benadering van gezichtsverjonging die soms enkele beperkingen van traditionele vettransplantatietechnieken en dermale fillers overstijgt.

Ontdek het geheim achter Profhilo® Structura

Profhilo® Structura is geen dermale filler; het is een bioremodellerend middel dat opvalt door zijn unieke eigenschappen en samenstelling. Het product bevat een evenwichtige mix van hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur, in totaal 45 mg van elk (totaal 90 mg), in een spuit van 2 mL.

Deze samenstelling zorgt voor optimale weefselintegratie en heeft een regenererend effect op veroudering van vetweefsel, wat leidt tot verbeterde huid dikte, compactheid en algemene gezichtsesthetiek.

De innovatieve NAHYCO® technologie maakt de creatie van stabiele laag moleculair- en hoog moleculair gewicht Hyaluronzuur (coöperatieve) hybriden mogelijk, waardoor een natuurlijk ogend resultaat wordt bereikt zonder de noodzaak voor chemische crosslinking-agenten.

Werkzaamheid en Veiligheid

Recente klinische studies tonen aan dat Profhilo® Structura effectief en veilig is voor personen tussen 36 en 60 jaar, door gericht 2 mL van het product verdeeld in elke gezichtshelft te injecteren.

Dit richt zich op het verbeteren van de huidtextuur en vetvolume in specifieke gebieden van het gezicht. Hoofdzakelijk richt de behandeling zich op de oppervlakkige vetcompartimenten van het pre-auriculaire gebied (voor het oor) tot de (mandibulaire) kaakhoek.

Met een unieke benadering voor twee hoofdtypen gezichtsveroudering – ‘saggers’, die kampen met huidverslapping, en ‘sinkers’, die vet-volumeverlies ervaren – biedt Profhilo Structura® een oplossing voor beide.

Deze behandeling resulteert in verhoogde weefseldikte en langdurige verbeteringen tot 6-9 maanden na de injectie, terwijl het ook hoge patiënttevredenheid geniet zonder negatieve bijwerkingen, wat de effectiviteit en veiligheid onderstreept.

De Profhilo® Structura Ervaring

Patiënten die kiezen voor Profhilo Structura® kunnen een behandeling verwachten die niet alleen de directe esthetische zorgen aanpakt, maar ook de lange termijn huidgezondheid en vitaliteit bevordert.

De unieke formulering en injectietechniek zorgen voor een zeer cohesieve gel die naadloos integreert met het natuurlijke weefsel, het (vet)volume verbetert, een lipolifting-effect biedt en vetweefsel (adipogene) differentiatie stimuleert.

Deze drievoudige actiebenadering zorgt voor een holistische verbetering van de gezichtsesthetiek, waarbij de natuurlijke harmonie en balans van gezichtskenmerken.

Een nieuw tijdperk in de cosmetische geneeskunde

Profhilo® Structura markeert een belangrijke stap voorwaarts in cosmetische behandelingen met een wetenschappelijk ondersteunde, innovatieve benadering voor natuurlijke, niet-invasieve verjonging.

Dit product staat aan de vooravond van ontwikkelingen door effectieve behandelingen te bieden die inspelen op het belang van vetweefsel bij gezichtsveroudering.

Easy Cosmetics introduceert met trots Profhilo® Structura voor een ongeëvenaarde ervaring in gezichtsverjonging, waarbij de nieuwste innovaties in esthetische geneeskunde worden gebruikt om de natuurlijke schoonheid te versterken.

Voor en na foto’s

Veel gestelde vragen

Profhilo® Structura onderscheidt zich door een unieke samenstelling die specifiek gericht is op het herstellen van het verloren vet-volume in het gezicht en het verbeteren van de huidstructuur. Anders dan traditionele fillers, werkt het niet alleen door volume toe te voegen, maar stimuleert het ook de natuurlijke productie van vetweefsel, collageen en elastine. Dit leidt tot een stevigere, meer veerkrachtige huid. De behandeling zorgt voor een geleidelijke verbetering die bijdraagt aan een natuurlijk ogend resultaat en langdurige resultaten.

De resultaten van een Profhilo® Structura behandeling houden over het algemeen tot ongeveer acht maanden aan. Dit kan echter variëren, afhankelijk van het huidtype en de leeftijd van de patiënt. Na deze periode, of wanneer u merkt dat het effect afneemt, kunt u kiezen voor een vervolgbehandeling om de resultaten te behouden.

De Profhilo® Structura behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dankzij de unieke formule en de toepassing van NAHYCO® Hybrid Technology is Profhilo® Structura in staat om met minimale invasiviteit in de huid aangebracht te worden. De behandeling wordt uitgevoerd met een canule en de meeste patiënten ervaren slechts lichte ongemakken. De gebruikte substantie heeft een lagere viscositeit vergeleken met fillers, wat bijdraagt aan een comfortabelere ervaring tijdens de injectie. In de praktijk melden patiënten een toename in dikte en stevigheid van de huid direct na de behandeling, zonder significante bijwerkingen of langdurig ongemak.

Het is echter altijd raadzaam om met een gekwalificeerde specialist te spreken over wat u kunt verwachten tijdens de behandeling, en om eventuele zorgen die u heeft te bespreken. Een zorgvuldige voorbereiding en deskundige toepassing van de behandeling helpen om het comfort te maximaliseren en eventuele pijn te minimaliseren. Patiënten worden ook aangeraden om eventuele ongemakken na de behandeling, zoals zwelling of blauwe plekken, te bespreken met hun behandelaar. Deze zijn meestal mild en van korte duur.

Een recente retrospectieve casusreeks toonde aan dat Profhilo® Structura een regenererend effect heeft op de verouderende vetcompartimenten en dat de verbeteringen in huidverdikking gelijk kunnen zijn aan die van reguliere fillers, terwijl een natuurlijke uitstraling behouden blijft. Deze bevindingen benadrukken het potentieel van Profhilo® Structura voor een geleidelijke en langdurige verbetering​.

In het algemeen wordt gezien dat twee ( in een enkel geval drie)  Profhilo® Structura behandelsessies met een interval van vier weken de beste resultaten geven​​.

Het is belangrijk om met uw arts of behandelaar te overleggen om een behandelplan op maat te krijgen dat is afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften.

Profhilo® Structura kan zeker gecombineerd worden met andere esthetische behandelingen. Dit maakt het een veelzijdige optie voor cliënten die op zoek zijn naar een uitgebreid huidverjongingsplan. Het is mogelijk om Profhilo® Structura te combineren met behandelingen zoals dermale fillers, Botuline Toxine-injecties, Profhilo behandelingen of chemische peelings om optimale resultaten te bereiken.

Belangrijk is wel om een uitgebreid consult te ondergaan met een gekwalificeerde specialist die ervaring heeft met deze combinaties om te zorgen voor veiligheid en effectiviteit. Een goede planning en volgorde van behandelingen is cruciaal om de compatibiliteit en veiligheid te waarborgen en om de gewenste esthetische resultaten te behalen.

Profhilo® Structura is uniek om zijn vermogen het vetweefsel lokaal te regenereren en de huidkwaliteit te verbeteren, wat het tot een ideale aanvulling maakt op andere behandelingen die zich richten op volumeherstel of spierontspanning. De beslissing over eventuele combinaties en de planning van verschillende behandelingen moet echter altijd genomen worden in overleg met een deskundige om een veilige en harmonieuze aanpak te garanderen.

Profhilo® Structura wordt gekenmerkt door zijn innovatieve benadering van huidverjonging, specifiek gericht op het herstel van vetweefsel en verbetering van de huidkwaliteit. Dit wordt bereikt door het gebruik van NAHYCO® Hybrid Technology, die zowel laag- als hoogmoleculair hyaluronzuur levert. Dit zorgt voor een betere functie van fibroblasten en een verhoogde huidelasticiteit. Klinische studies en patiënttevredenheidsonderzoeken wijzen op een significante verbetering in huidstevigheid, volume en vermindering van rimpels.

Een belangrijk voordeel van Profhilo® Structura is dat het een duurzaamheid toont die vergelijkbaar is met die van cross-linked hyaluronzuur fillers, met een hoog veiligheidsprofiel. Het product is bijzonder cohesief en spreidbaar, wat het toelaat om optimaal in het weefsel te integreren zonder de inzet van crosslinking-middelen, wat bijdraagt aan een natuurlijke uitstraling en minimalisering van mogelijke bijwerkingen.

Verder is gebleken dat Profhilo® Structura effectief de proliferatie en differentiatie van menselijke (adipogene) vet-stamcellen stimuleert, wat leidt tot vetweefselrestauratie en -herpositionering. Dit maakt het een waardevolle behandeling voor het verbeteren van de huid, met langdurige resultaten die tot acht maanden na de behandeling kunnen aanhouden.

Deze eigenschappen maken Profhilo® Structura een unieke optie voor patiënten die zoeken naar een behandeling die niet alleen hydrateert en volume toevoegt, maar ook de onderliggende huidstructuur en -functie verbetert, terwijl het een hoge veiligheid en tolerantie behoudt.

Disclaimer

Profhilo® STRUCTURA is wereldwijd al uitgebreid getest en goedgekeurd door de Europese registratie autoriteiten. Vanaf half september zal PROFHILO® STRUCTURA verkrijgbaar zijn in Nederland. In het kader van een zeer selecte lokale evaluatieperiode voorafgaand aan de lancering in september, kunnen wij cliënten vanaf 23 april exclusief en beperkt toegang bieden tot deze nieuwe behandeling.

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.