Profhilo® Structura

Introductie van Profhilo® Structura: Lipolifting door het herstellen van vetweefsel en het bevorderen van diepe stevigheid. Een revolutionaire benadering van gezichtsverjonging.

Profhilo® Structura

In de sterk ontwikkelende wereld van de cosmetische geneeskunde, markeert Profhilo® Structura een belangrijke doorbraak. Profhilo® Structura onderscheidt zich als een vooruitstrevende oplossing ontworpen om het natuurlijke verouderingsproces van het gezicht aan te pakken, met een focus op de restauratie en herpositionering van vetweefsel.

Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van de gepatenteerde NAHYCO® Hybrid Technology, met een unieke formule die hoogmoleculair (1400 ± 200 kDa) en laagmoleculair (100 ± 20 kDa) hyaluronzuur in een volume van 2 mL combineert, gericht op het herstellen van de vitaliteit van de gezichtshuid.

Focus op vetweefsel – hoe werkt Profhilo® Structura?

Hoe zorgt de focus op vetweefsel voor een unieke, natuurlijke uitstraling? Naarmate we ouder worden, ondergaat ons gezicht significante (morfologische) veranderingen, waaronder rimpels, vet- en botresorptie, en huiduitdroging, voornamelijk door het verlies van elasticiteit en volume van zacht weefsel.

hoe werkt Profhilo® Structura
 

Veroudering is een complex proces dat zichtbaar wordt door een samenspel van veranderingen in het (gelaats)skelet, de ligamenten, spieren, vetweefsel en huid. Deze veranderingen, die elk van de genoemde structuren beïnvloeden, voltrekken zich in verschillende tempo’s en beginnen op verschillende leeftijden bij individuen. Een kenmerkend teken van veroudering in de gezichtshuid is gedeeltelijk te wijten aan leeftijdsgerelateerde veranderingen in het (subcutane) onderhuidse vetweefsel van het gezicht.

De verplaatsing van vet binnen de verschillende zones van het gezicht, als gevolg van zwaartekracht, kan leiden tot een verschuiving van de huid die daar overheen ligt. Deze verschuiving van vet zorgt vaak voor diepere holtes in de wangen en een afvlakking van de contouren van het gezicht. Hierdoor verliest het midden en de zijkanten van de wangen aan volume.

Profhilo® Structura zones van het gezicht
 

Naarmate de tijd verstrijkt, ondergaat het gezicht verschillende veranderingen, wat meestal resulteert in twee overheersende verouderingsprofielen: 1. Overwegend hol of verzonken uiterlijk. 2. Overheersende verschijning van weefselverlies en vetuitstulpingen. De weefsels lijken alsof ze wegglijden van de onderliggende botstructuur en bindweefsels verliezen hun integriteit.

Profhilo® Structura tegen veroudering

De Profhilo® Structura-behandeling is zorgvuldig ontwikkeld om deze verouderingstekens tegen te gaan door specifiek de vetcompartimenten van het gezicht te targeten, die een cruciale rol spelen in het behouden van een jeugdige uitstraling.

Een initiële cyclus van 2 behandelingen, met een interval van 30 dagen, is geadviseerd met Profhilo® Structura. Vervolgens kunnen er, indien nodig, onderhoudsbehandelingen plaatsvinden na enkele maanden.

De behandeling focust op het herstellen van deze essentiële compartimenten en biedt een frisse benadering van gezichtsverjonging die soms enkele beperkingen van traditionele vettransplantatietechnieken en dermale fillers overstijgt.

Wat is Profhilo® Structura?

Profhilo® Structura is geen dermale filler; het is een bioremodellerend middel dat opvalt door zijn unieke eigenschappen en samenstelling. Het product bevat een evenwichtige mix van hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur, in totaal 45 mg van elk (totaal 90 mg), in een spuit van 2 mL.

Deze samenstelling zorgt voor optimale weefselintegratie en heeft een regenererend effect op veroudering van vetweefsel, wat leidt tot verbeterde huid dikte, compactheid en algemene gezichtsesthetiek.

De innovatieve NAHYCO® technologie maakt de creatie van stabiele laag moleculair- en hoog moleculair gewicht Hyaluronzuur (coöperatieve) hybriden mogelijk, waardoor een natuurlijk ogend resultaat wordt bereikt zonder de noodzaak voor chemische crosslinking-agenten.

Werkzaamheid en Veiligheid

Recente klinische studies tonen aan dat Profhilo® Structura effectief en veilig is voor personen vanaf 30 jaar, door gericht 2 mL van het product verdeeld in elke gezichtshelft te injecteren.

Dit richt zich op het verbeteren van de huidtextuur en vetvolume in specifieke gebieden van het gezicht. Hoofdzakelijk richt de behandeling zich op de oppervlakkige vetcompartimenten van het pre-auriculaire gebied (voor het oor) tot de (mandibulaire) kaakhoek.

Met een unieke benadering voor twee hoofdtypen gezichtsveroudering – ‘saggers’, die kampen met huidverslapping, en ‘sinkers’, die vet-volumeverlies ervaren – biedt Profhilo Structura® een oplossing voor beide.

Deze behandeling resulteert in verhoogde weefseldikte en langdurige verbeteringen tot 6-9 maanden na de injectie, terwijl het ook hoge patiënttevredenheid geniet zonder negatieve bijwerkingen, wat de effectiviteit en veiligheid onderstreept.

De Profhilo® Structura Ervaring

Patiënten die kiezen voor Profhilo Structura® kunnen een behandeling verwachten die niet alleen de directe esthetische zorgen aanpakt, maar ook de lange termijn huidgezondheid en vitaliteit bevordert.

De unieke formulering en injectietechniek zorgen voor een zeer cohesieve gel die naadloos integreert met het natuurlijke weefsel, het (vet)volume verbetert, een lipolifting-effect biedt en vetweefsel (adipogene) differentiatie stimuleert.

Deze drievoudige actiebenadering zorgt voor een holistische verbetering van de gezichtsesthetiek, waarbij de natuurlijke harmonie en balans van gezichtskenmerken.

Een nieuw tijdperk in de cosmetische geneeskunde

Profhilo® Structura markeert een belangrijke stap voorwaarts in cosmetische behandelingen met een wetenschappelijk ondersteunde, innovatieve benadering voor natuurlijke, niet-invasieve verjonging.

Dit product staat aan de vooravond van ontwikkelingen door effectieve behandelingen te bieden die inspelen op het belang van vetweefsel bij gezichtsveroudering.

Easy Cosmetics introduceert met trots Profhilo® Structura voor een ongeëvenaarde ervaring in gezichtsverjonging, waarbij de nieuwste innovaties in esthetische geneeskunde worden gebruikt om de natuurlijke schoonheid te versterken.

Voor en na foto’s

Voor en na foto’s Profhilo® Structura behandeling

Veel gestelde vragen

Profhilo® Structura onderscheidt zich door een unieke samenstelling die specifiek gericht is op het herstellen van het verloren vet-volume in het gezicht en het verbeteren van de huidstructuur. Anders dan traditionele fillers, werkt het niet alleen door volume toe te voegen, maar stimuleert het ook de natuurlijke productie van vetweefsel, collageen en elastine. Dit leidt tot een stevigere, meer veerkrachtige huid. De behandeling zorgt voor een geleidelijke verbetering die bijdraagt aan een natuurlijk ogend resultaat en langdurige resultaten.

De resultaten van een Profhilo® Structura behandeling houden over het algemeen tot ongeveer acht maanden aan. Dit kan echter variëren, afhankelijk van het huidtype en de leeftijd van de patiënt. Na deze periode, of wanneer u merkt dat het effect afneemt, kunt u kiezen voor een vervolgbehandeling om de resultaten te behouden.

Profhilo® Structura is doorgaans niet pijnlijk dankzij de NAHYCO® Hybrid Technology en lagere viscositeit van de substantie. De behandeling met een canule veroorzaakt slechts lichte ongemakken. Patiënten melden direct na de behandeling een toename in huiddikte en -stevigheid zonder significante bijwerkingen. Overleg altijd met een specialist over wat te verwachten en bespreek eventuele zorgen. Zwelling en blauwe plekken na de behandeling zijn mild en kortdurend.

In het algemeen wordt gezien dat twee ( in een enkel geval drie)  Profhilo® Structura behandelsessies met een interval van vier weken de beste resultaten geven​​.

Profhilo® Structura heeft een regenererend effect heeft op de verouderende vetcompartimenten en de verbeteringen in huidverdikking kunnen gelijk zijn aan die van reguliere fillers, terwijl een natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Profhilo® Structura kan gecombineerd worden met andere esthetische behandelingen zoals fillers, Botuline Toxine, en chemische peelings maar ook Profhilo®. Dit maakt het ideaal voor uitgebreide verbetering van de structuur van het gezicht en huidverjonging. Profhilo® Structura vult de andere behandelingen aan. Overleg met een specialist is cruciaal voor veiligheid en optimale resultaten.

Profhilo® Structura biedt diverse voordelen, waaronder de verbetering van huidkwaliteit door de stimulatie van collageen en elastine, en het regenereren van onderhuids vetweefsel voor een natuurlijke volumetoename en gelift uiterlijk. De behandeling heeft een langdurig effect van ongeveer acht tot twaalf maanden en wordt goed verdragen met een minimaal risico op bijwerkingen, zoals zwelling of blauwe plekken. Dankzij de unieke NAHYCO® Hybrid Technology wordt hyaluronzuur geleidelijk afgegeven, wat bijdraagt aan de veiligheid en effectiviteit. De behandeling zorgt voor een natuurlijke uitstraling en kan gecombineerd worden met andere esthetische procedures voor optimale resultaten.

Profhilo® Structura wordt subcutaan geïnjecteerd in het oppervlakkige vetweefsel, meestal met behulp van een canule in plaats van een naald. Deze techniek minimaliseert trauma aan de huid en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het hyaluronzuur. Het doel van de behandeling is het stimuleren van het superficiële vet voor regeneratie en herstel, wat resulteert in een liftend effect.

Profhilo® Structura bevat een unieke formule van laag- en hoogmoleculair gewicht hyaluronzuur, ontworpen om het volumeverlies te herstellen dat kan optreden door vetafname en verzakking in het gezicht. Door het superficiële vetweefsel te stimuleren, helpt Profhilo® Structura niet alleen bij het herstellen van verloren volume, maar biedt het ook structuur aan het gelaat, wat bekend staat als lipolifting.

Na een Profhilo® Structura-behandeling wordt geadviseerd om gedurende minimaal 24 uur fysieke inspanning, blootstelling aan hitte en zon te vermijden. Ook wordt aanbevolen om gedurende een dag geen make-up te gebruiken en om zware gezichtsmassages te vermijden.

Profhilo® Structura wordt niet beschouwd als een traditionele skinbooster, omdat het niet direct op de bovenste huidlaag werkt. In plaats daarvan stimuleert het het onderhuidse vetweefsel voor regeneratie en herstel. Daarom zou een meer passende term kunnen zijn “subcutane revitaliserende injectable”. Deze termen benadrukken de focus op het verbeteren van het onderliggende weefsel en het herstellen van volumeverlies, wat resulteert in een verjongend effect op het gezicht.”

Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om een initiële behandelingskuur van twee sessies met een tussenpoos van vier weken te volgen. Daarna kunnen onderhoudsbehandelingen worden uitgevoerd, meestal om de zes tot twaalf maanden, afhankelijk van de reactie en de gewenste resultaten.

Disclaimer

Profhilo® STRUCTURA is wereldwijd al uitgebreid getest en goedgekeurd door de Europese registratie autoriteiten. Vanaf half september zal PROFHILO® STRUCTURA verkrijgbaar zijn in Nederland. In het kader van een zeer selecte lokale evaluatieperiode voorafgaand aan de lancering in september, kunnen wij cliënten vanaf 23 april exclusief en beperkt toegang bieden tot deze nieuwe behandeling.

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.