PDO Draadlift

Ontdek de revolutionaire PDO-Draadlift bij Easy Cosmetics: een veilige, bijna pijnloze behandeling voor huidversteviging en lifting. Geschikt voor gezicht, hals en decolleté, biedt het directe resultaten en stimuleert collageenproductie voor langdurige effecten. Verjong uw huid en strijd tegen de tekenen van veroudering

PDO-Draadlift in het kort

Voor verstrakken en liften van de huid

PDO ( polydioxanon) draden, zijn oplosbare hechtdraden die al vele jaren in de reguliere chirurgie worden gebruikt. Middels een nieuwe techniek kunnen PDO-draden in de huid worden aangebracht. Dit kan op verschillende locaties zoals in het gezicht, de hals en decolleté. Hiermee kan een versteviging van de huid worden gerealiseerd op plaatsen waar andere behandelingen onvoldoende lift geven. Een behandeling met PDO draden is toe te passen op bijvoorbeeld de wangen tegen verslapping van de huid en lijnen. Daarnaast kunnen PDO draden worden ingezet bij kraaienpootjes, de rokerslijntjes, marionetlijntjes en niet te vergeten het verbeteren van de kaaklijn. Heel mooi is ook het resultaat bij de behandeling van plooien en rimpels in het decolleté. Na onderzoek is gebleken dat PDO draden op dit moment misschien wel de meest geschikte behandeling betreft voor de decolleté.

Hoe werkt een PDO-Draad

Met behulp van een dunne injectienaald wordt een PDO-draad onder de huid geplaatst. Zodra het PDO-draad is geplaatst wordt de naald verwijderd en blijft de draad achter onder de huid. De draad is niet zichtbaar omdat het in het onderhuids weefsel wordt geplaatst. Na 6 maanden wordt een PDO-draad volledig opgelost. Tijdens het oplossen van de draad vormt zich collageen in het weefsel rondom de draad. Het collageen zorgt voor versteviging van de huid en een liftend effect.

draadlift pdo

Veiligheid

PDO-draden worden door de uitgebreide ervaring al vele jaren binnen de reguliere chirurgie, gynaecologie en oogheelkunde gebruikt en als volkomen veilig beschouwt.

De Behandeling

Omdat de behandeling nagenoeg pijnloos verloopt is verdoven over het algemeen niet nodig. Indien gewenst kan er een verdovende crème worden aangebracht. Een zeer dun naaldje met een oplosbare draad erin wordt onder de huid gebracht en vervolgens weer verwijderd. De PDO-draad blijft onder de huid. Per behandeling worden 10 tot 50 draadjes gebruikt. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

pdo draadlift

Resultaat

Na de behandeling ziet u gelijk enige verbetering. De huid wordt steviger. Lijnen en rimpels worden minder zichtbaar. De PDO-draden geven het effect van volumeverbetering. Het kan voorkomen dat u een aantal dagen na de behandeling iets minder resultaat ziet als direct na de behandeling, omdat de zwelling dan is afgenomen. Na 6 tot 8 weken wordt er over het algemeen voldoende collageen geproduceerd zodat het resultaat optimaal wordt. Het effect van deze behandeling is in principe langdurig. Door collageenstimulatie en het “krimpen“ van onderhuidse structuren ontstaat een degelijke versteviging van het behandelde gebied. Echter het verouderingsproces gaat door en er kunnen nieuwe lijnen ontstaan. Desgewenst kan een aanvullende behandeling plaatsvinden om nieuwe verouderingstekenen te verzachten.

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u direct naar huis. U kunt al uw dagelijkse activiteiten gelijk hervatten. Na 6 weken is er vaak voldoende collageen aangemaakt om het resultaat te kunnen beoordelen en volgt een controle afspraak. Wanneer u meer effect wenst en wanneer het medisch verantwoord is kan de arts besluiten meer PDO-draden te plaatsen. Combinaties met peelings voor huidverbetering en/of injectables voor het wegwerken van lijntjes zijn goed mogelijk.

Bijwerkingen

De belangrijkste bijwerkingen van deze behandeling zijn tijdelijke roodheid, zwelling en/of een blauwe plek. Ook kan het behandelde gebied tijdelijk gevoelig zijn vooral bij intensieve krachttraining van het bovenlichaam. Deze verschijnselen zijn tijdelijk van aard en verdwijnen vanzelf in de loop van een aantal dagen.

Contra-indicaties

Zwangerschap, borstvoeding, gebruik van antistolling medicatie, huidbeschadiging van het behandelde gebied, actieve huidaandoeningen van het behandelde gebied.

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.