Profhilo Body

Misschien heb je al eens gehoord van een profhilo behandeling, een nieuwe trend om natuurlijke verslapping van je huid tegen te gaan. Deze behandeling is er niet alleen om rimpels en lijntjes in je gezicht aan te pakken, er is namelijk ook Profhilo Body, een natuurlijke anti-aging behandeling speciaal voor huidverslapping op het lichaam.

Wat is een Profhilo Body behandeling?

Profhilo Body is een natuurlijke vorm van anti-aging waarbij huidverslapping wordt aangepakt. Door het toedienen van kleine injecties met puur hyaluronzuur wordt je huid gestimuleerd om zelf collageen en elastine aan te maken. Een dergelijke behandeling kan toegepast worden op verschillende lichaamsdelen, zoals buik, armen, dijen, hals en zelfs handen of voeten. Voor een meer uitgebreide benadering in het gezicht, bekijk ook onze Profhilo® Structura behandeling, die specifiek is ontworpen om het onderhuidse vetweefsel te stimuleren en zo zorgt voor diepe stevigheid en lipolifting

product-profhilo-body

Hoe werkt Profhilo Body?

Voor deze anti-aging behandeling wordt een puur hyaluronzuur geïnjecteerd in lichaamsdelen met een verslapte huid: buik, (boven)armen, knieën, benen, binnenkant dijen, hals, handen en voeten. Profhilo Body brengt niet direct volume aan, maar doet een beroep op jouw eigen huid die door de injecties gestimuleerd wordt om zelf collageen en elastine aan te gaan maken. Hierdoor zal de huid zich herstellen en wordt toenemende huidverslapping aangepakt. Afhankelijk van de mate van huidveroudering zijn er 2 à 3 behandelingen nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. Na de behandeling in de kliniek ondersteun je thuis zelf het huidverbeteringsproces door crèmes en patches aan te brengen, uiteraard krijg je de nodige instructies mee naar huis om dit op een juiste manier te doen. Bij Profhilo Body zie je overigens niet direct resultaat, aangezien het een natuurlijke manier van anti-aging is. En het aanmaken van collageen en elastine tijd kost nu eenmaal tijd.

Op welke lichaamsdelen kan Profhilo Body toegepast worden?

De meest populaire lichaamsgebieden voor deze anti-aging lichaamsbehandeling zijn:

  • Buik
  • Dijen (binnenkant)
  • Knieën
  • Armen (bovenarmen)
  • Handen
  • Voeten

Profhilo Body: nieuw van naam, jarenlange expertise

Wat niet veel mensen weten, is dat deze behandelingen al langere tijd in Engeland en Italië met succes worden toegepast. Wereldwijd zijn er al meer dan 200.000 mensen met deze cosmetische behandeling behandeld, ook in Nederland. In 2016 heeft het product zelf de prestigieuze Aesthetic Awards gewonnen voor meest innovatieve behandeling. Mocht je dus twijfels hebben over de kennis en ervaring van het product, omdat het voor jou nieuw in de oren klinkt? Think again! Het is een natuurlijke vorm van anti-aging waar de laatste jaren al heel veel expertise, kennis en ervaring over verworven is. Ook in onze cosmetische kliniek in Amsterdam kan je terecht voor een veilige en betrouwbare Profhilo Body behandeling, onze cosmetisch artsen zijn ook in deze cosmetische behandeling gespecialiseerd.

Profhilo Body: voor en na

profhilo body voor en na
De behandeling bestaat uit korte injecties met puur hyaluronzuur, waardoor je huid gestimuleerd wordt om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor zal de huid zich herstellen en wordt toenemende huidverslapping aangepakt. Het hyaluronzuur voor deze behandeling wordt overigens wel anders bereid dan voor een filler behandeling, je ziet dus ook niet direct een “voor en na” resultaat, zoals bij fillers. Aangezien het een natuurlijke manier van anti-aging is waarbij het lichaam collageen en elastine gaat produceren, zie je pas na 6-10 weken het beoogde resultaat, ook omdat je na de behandeling in de kliniek ook thuis het huidverbeteringsproces moet ondersteunen met crèmes en patches. Het grote (psychologische) voordeel van deze cosmetische behandeling is dan ook dat je geleidelijk aan het resultaat ziet en er aan kan wennen dat je huid er beter uitziet!

Zijn er bijwerkingen na een Profhilo Body behandeling?

Net als een behandeling voor het gezicht, wordt deze cosmetische behandeling voor het lichaam uitgevoerd met een puur hyaluronzuur, een natuurlijke stof dat je lichaam direct herkent en opneemt. Deze natuurlijke anti-aging behandeling heeft nauwelijks vervelende bijwerkingen, behalve mogelijke kleine blauwe plekjes van de injecties of een minimale roodheid of zwelling. Aangezien hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, treedt het direct na het injecteren in werking en zorgt het ervoor dat jouw lichaam zelf collageen en elastine gaat produceren.

Profhilo Body ervaringen

Niet alleen zijn onze patiënten zeer tevreden over een Profhilo behandeling in het gezicht, maar ook zien we steeds meer tevreden patiënten terugkomen voor een lichaamsbehandeling met hetzelfde product. Vooral de natuurlijke aanpak en prachtige resultaten van deze behandeling maken dat wie deze behandeling eenmaal heeft gehad, er vaak weer op terug komt. Er bestaat immers een zeer gering risico op bijwerkingen of onnatuurlijke resultaten. Het enige nadeel is dat de natuurlijke huidveroudering gewoon blijft doorgaan. Voor een langdurig resultaat is het dus wel aangewezen om de behandeling van tijd tot tijd te herhalen.

Hoe lang kan ik genieten van het resultaat van een Profhilo Body behandeling?

Hoe lang je kan genieten van de resultaten van een Profhilo Body behandeling, verschilt per persoon en hangt af van de mate van huidverslapping vóór de behandeling én hoe je je lichaam verzorgt nadien. Voor een duurzaam en mooi resultaat adviseren wij om de behandeling 1 tot 2 keer per jaar te herhalen. Laat je je in onze kliniek behandelen met deze innovatieve behandelmethode, dan krijg je een individueel advies, correcte opvolging en nazorg van onze cosmetisch arts.

Waar kan ik in Amsterdam terecht voor Profhilo Body?

Ervaar jij verslapping van je huid bij je armen, buik, hals of benen? En ben je benieuwd of een Profhilo Body behandeling iets voor jou is en hoeveel het kost? Plan dan een vrijblijvend consult in bij onze kliniek in Amsterdam. Onze cosmetisch artsen staan voor je klaar met advies en antwoord op al je vragen rond deze innovatieve en natuurlijke anti-aging behandelmethode!

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.