Profhilo behandeling

Revitaliseer uw huid met de Profhilo-behandeling bij Easy Cosmetics. Door gebruik te maken van hyaluronzuur stimuleert deze behandeling de aanmaak van collageen en elastine, waardoor huidverslapping wordt aangepakt. Geniet van een natuurlijke huidverjonging zonder het risico van onnatuurlijke resultaten. Herontdek de jeugdigheid van uw huid.

Profhilo® in het kort

Onder invloed van het natuurlijke verouderingsproces verslapt je huid. Met name in je gezicht, hals, armen en benen zie je hier de gevolgen van: een ‘lossere’ huid met rimpels en plooien. Met behulp van botox en fillers kan je plaatselijk ingrijpen om deze verschijnselen tijdelijk te camoufleren. Voor iedereen die hier niet aan toe is of momenteel onwenselijk vindt, en toch een verbetering van de huid wil zien is er goed nieuws. Met een profhilo behandeling bereik je dat je huid zichzelf herstelt. Zo is er dus absoluut geen kans op onnatuurlijke resultaten. Voor een gerichtere aanpak en verjongende resultaten raden we onze Profhilo Structura behandeling aan, die zich richt op het herstel van het onderhuidse vetweefsel voor een vernieuwde uitstraling

product-profhilo

Is een Profhilo behandeling een nieuwe behandelmethode?

Profhilo behandelingen worden al langere tijd in Engeland en Italië met succes toegepast en sinds enkele jaren is deze behandeling ook in Nederland populair.

In 2016 heeft het product zelfs bij de prestigieuze Aesthetic Awards, de prijs gewonnen voor de meest innovatieve behandeling. Voor een Profhilo behandeling wordt hyaluronzuur namelijk op een andere manier bewerkt dan voor gebruik in fillers.

Anti-aging met hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een probate lichaamseigen stof die wordt gebruikt in fillers. De bedoeling van een filler is om de tekenen van veroudering tegen te gaan door extra volume toe te voegen.

Een Profhilo behandeling is ook een behandeling met hyaluronzuur, maar het hyaluronzuur is anders bereid. Door deze behandeling, die bestaat uit injecties met hyaluronzuur, word je huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt.
Het is belangrijk te beseffen dat een Profhilo behandeling geen volume toevoegt aan het gezicht en geen rimpels vult.

Profhilo gezicht

Hoe werkt dat dan?

Deze behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat wil zeggen dat de hyaluronzuur op 5 strategische plaatsen van het gezicht wordt geïnjecteerd om een optimaal resultaat en minimaal ongemak te verkrijgen. Die 5 plaatsen zijn natuurlijk per gezichtshelft. In totaal krijg je dus voor een gezichtsbehandeling 10 kleine injecties met natuurlijk hyaluronzuur.

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken. Dat heeft even tijd nodig.

Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit. Na ongeveer 4 weken krijg je de tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. In een enkel geval zijn er drie behandelingen nodig. Dat is afhankelijk van de mate van veroudering van de huid. Na ongeveer 8 weken zie je het resultaat van de behandeling opkomen.

Bijwerkingen Profhilo behandeling

De Profhilo behandeling wordt uitgevoerd met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Daardoor is er geen andere dan de gewenste reactie -het aanmaken van collageen en elastine- te verwachten.

De bijwerkingen die je eventueel kunt hebben worden veroorzaakt door het geven van de injecties. Daardoor kan je kleine blauwe plekjes of een tijdelijke minimale roodheid of zwelling krijgen. Deze verschijnselen zijn snel weer verdwenen.

Profhilo ervaringen

De prachtige natuurlijke resultaten van deze behandeling maken dat wie deze behandeling eenmaal heeft gehad er vaak weer op terug komt. Er bestaat immers een zeer gering risico op bijwerkingen of onnatuurlijke resultaten.

Het enige minpuntje is, dat de natuurlijke veroudering gewoon door blijft gaan. Voor een blijvend resultaat is het dus van belang om deze behandeling van tijd tot tijd te herhalen. Wanneer dat is, verschilt per persoon. Onze cosmetisch arts stelt hiervoor voor iedereen afzonderlijk een behandelplan op.

Hoe lang houdt het effect van een Profhilo behandeling aan?

De resultaten van een Profhilo behandeling houden gemiddeld 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de situatie voor de behandeling en de levenswijze. Daarom adviseren wij om voor een blijvend resultaat de behandeling één of twee keer per jaar te herhalen. Zoals gezegd, krijgen al onze patiënten daarvoor een individueel advies van onze cosmetisch arts.

Welke gebieden komen in aanmerking voor een Profhilo behandeling?

Je kunt een Profhilo behandeling voor elk gewenst gebied inzetten. De meest populaire gebieden zijn: Hals, Gezicht, Decolleté en Handen.

Profhilo nek

Profhilo inner arm

Wie komt er in aanmerking voor deze behandeling?

Eigenlijk iedereen vanaf ongeveer dertig jaar. Vanaf je dertigste jaar neemt de aanmaak van collageen en elastine in je huid namelijk af. Het verouderingsproces wordt dan zichtbaar. Steeds vaker zien we dan ook dat men preventief maatregelen neemt, om zo het moment dat de veroudering zichtbaar wordt uit te stellen.

Doordat een Profhilo behandeling de huid zichzelf laat herstellen, zien we ook vaker mannen, of vrouwen die de stap naar een filler nog niet zien zitten.

Deze behandeling laat zich ook goed combineren met andere cosmetische behandelingen zoals een botox- of fillerbehandeling.

Profhilo voor en na

Overtuig jezelf van de schitterende resultaten die er met een Profhilo behandeling te behalen zijn:

Kan ik na een Profhilo behandeling alles meteen weer doen?

Daarvoor hebben we een paar goede adviezen:

  • Gedurende 12 uur na de behandeling geen lichamelijke inspanningen;
  • Gedurende 24 uur na de behandeling geen massages, schoonheidsspecialiste, laserbehandeling, sauna, stoombad, etc.;
  • Blijf de eerste twee dagen uit de zon, of, als het niet anders kan met een SPF 50.

Profhilo voor en na

Meest gestelde vragen over Profhilo®

Profhilo® is geen van beiden maar een geheel nieuwe vorm van hyaluronzuur met geheel eigen kenmerken.

Doordat Profhilo® een pure vorm van hyaluronzuur bevat en er geen BDDE wordt gebruikt voor crosslinking, is Profhilo® heel veilig, wordt het product al jaren op grote schaal gebruikt en is er uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing.

Door een speciale gepatenteerde bereiding (NAHYCO) is het mogelijk om 32 mg laag en 32 mg hoog MW HA een verbinding met elkaar aan te laten gaan zodat er een langwerkend HA met een zeer goede weefselintegratie ontstaat, Profhilo®

Profhilo® is de enige injectable behandeling die de fibroblasten, keratinocyten en adipocyten stimuleert en de extracellulaire matrix hiermee haar stevigheid weer teruggeeft® en dit alles is goed wetenschappelijk onderbouwd.

Waar kan ik terecht voor een Profhilo behandeling?

Voor profhilo in Amsterdam ben je bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze cosmetisch arts staat graag voor je klaar met een goed advies.

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.