Radiesse Filler behandeling

Revitaliseer uw uitstraling met Radiesse bij Easy Cosmetics. Deze niet-permanente filler vermindert rimpels, herstelt volume en stimuleert collageenproductie. Geniet van een natuurlijk aanvoelend resultaat dat maanden tot jaren blijft

Radiesse in het kort

Verminder lijnen, rimpels, groeven en verbeter volume verlies en contouren. Radiesse is een niet permanente filler welke veilig en eenvoudig te gebruiken is en onmiddellijk effect geeft. De crèmeachtige structuur van Radiesse blijft zacht, voelt natuurlijk en blijft een groot aantal maanden tot jaren effectief. Omdat Radiesse biocompatibel is, hoeft u niet te wachten op de resultaten van een allergietest. Omdat Radiesse biologisch afbreekbaar is, is het uitermate geschikt voor uw steeds veranderende schoonheidsbehoeften voor uw gezicht.

radiesse

Wat is Radiesse?

Radiesse bestaat uit synthetische calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen die zweven in een gel.

• Het bevat geen dierlijke of van mensen afgeleide componenten.
• Het is klaar voor gebruik en gebruiksvriendelijk voor uw arts.
• Het kan met een dunne naald geïnjecteerd worden, wat het injectietrauma en uw hersteltijd tot het minimum beperkt.
• Als ze eenmaal in uw huid geïnjecteerd zijn, vormen de consistente, gladde en sferische CaHA deeltjes een ‘platform’ om eigen weefselinfiltratie te maximaliseren.
• De CaHA sferen bestaan uit calcium- en fosfaat-ionen die natuurlijk voorkomen in menselijk weefsel.
• Radiesse is ruim 10 jaar lang uitgebreid getest in klinische onderzoeken, met goede veiligheids- en werkzaamheidsresultaten.

Radiesse voor niet-chirurgische gezichtsverjonging.
Corrigeer de effecten van jaren van lachen, roken en zorgen. Krijg uw jeugdig, gezond en evenwichtig uiterlijk terug en verminder de effecten van het verouderingsproces. Een niet-chirurgisch, niet-permanent implantaat is de perfecte oplossing. Radiesse voldoet prachtig aan uw steeds veranderende eisen engeeft u onmiddellijke resultaten die tot twee jaar te zien blijven. Het is dus eigenlijk helemaal niet duur.

Radiesse om uw kaaklijn te modelleren.
U kunt de contouren van uw kaak corrigeren, zodat u zich jonger en zelfverzekerder voelt. Creëer een vitaler uiterlijk en krijg uw mooie strakke kaaklijn terug. Een niet-chirurgisch, niet-permanent implantaat is een goede oplossing. Radiesse voldoet prachtig aan uw steeds veranderende eisen en geeft u onmiddellijke resultaten die tot twee jaar te zien blijven.

Radiesse om uw wangen of jukbenen voller te maken of vorm te geven.
Vergroot uw natuurlijke schoonheid en geef uzelf een jeugdig, gezond en evenwichtig uiterlijk. Creëer sprekende jukbeenderen en/of herstel de vorm van uw gezicht. Het modelleren van de wangen kan ook prima als u door een ongeval een gezichtstrauma heeft opgelopen of als u veel gewicht heeft verloren. Tevens werkt Radiesse uitstekend voor HIV-patiënten bij wie zacht weefsel van de wangen is verdwenen.

Radiesse voor het vormen van uw kin.
U kunt de contouren van uw kin corrigeren, u jonger en zelfverzekerder voelen. Trakteer uzelf op een vitaler uiterlijk of maak dat kuiltje dat zich in de loop van de jaren heeft ontwikkeld minder zichtbaar.

Radiesse voor een niet-chirurgische neuscorrectie.
U kunt de vorm van uw neus veranderen. U kunt het puntje van uw neus iets omhoog laten wijzen of die kleine verdikking of dat kuiltje weghalen dat u stoort.

radiesse

Resultaat

Direct na de behandeling is het volumeherstellende effect van Radiesse™ zichtbaar. Dit effect vermindert licht in de eerste twee weken na de behandeling om vervolgens weer toe te nemen door productie van collageen door uw eigen fibroblasten in uw huid.

Complicaties

Tot op heden zijn er geen ernstige risico’s of complicaties bekend door Radiesse ™. Het risico op een infectie bestaat echter bij elke ingreep.

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.