filler behandeling in Amsterdam

Door: Toby Makmel

Het gebruik van fillers voor cosmetische doeleinden is inmiddels bij iedereen wel bekend. We weten allemaal dat je tegenwoordig niet per se met die fijne lijntjes of zelfs diepe rimpels hoeft te blijven lopen. Ook mannen vinden tegenwoordig steeds vaker de weg naar onze kliniek in Amsterdam.

botox-kliniek-amsterdam

Maar, wat zijn fillers nu eigenlijk, is er verschil tussen fillers en injectables, wat is de prijs van fillers, zijn alle fillers hetzelfde en wat doen ze? In dit artikel zullen we een beknopt overzicht geven van de soorten en de mogelijkheden van fillers en injectables, gebaseerd op onze eigen visie en ervaring.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Fillers tegen rimpels

Ook al doe je nog zo goed je best, vroeger of later ontkomen we echt niet aan de tekenen van ouderdom. Of het nu om lachrimpeltjes gaat, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, ingevallen wangen of een onderkin. Er zijn mensen die van mening zijn dat dat er allemaal gewoon bij hoort, maar net zovelen vinden dat je er best iets aan mag laten doen als het je stoort. Het is tenslotte mogelijk om die uiterlijke veroudering nog een tijdje uit te stellen.

Heb je last van wallen onder je ogen of kamp je met rokerslijntjes, een diepe neus-lippenplooi, een marionetplooi of misschien ingevallen wangen die je wil opvullen, dan kan je dit laten behandelen met een filler. Wij maken hiervoor . Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die na ongeveer 10-12 maanden door het lichaam weer afgebroken wordt.

Het hyaluronzuur trekt, nadat het is ingespoten, water aan en zorgt zo voor de aanvulling van het verloren gegane volume dat de rimpels heeft veroorzaakt. De te behandelen gebieden worden door onze specialist behandeld met een aantal kleine injecties. Het hyaluronzuur in de filler gaat een reactie aan met het water onder jouw huid en zo ben je weer voor een hele tijd van die vervelende rimpels verlost. Allergische reacties op dit middel zijn praktisch uitgesloten, doordat het een lichaamseigen stof betreft die wordt geïnjecteerd.

Behalve met hyaluronzuur, werken wij ook nog met andere soorten fillers zoals Radiesse. Dit is ook een tijdelijke filler, maar deze doet zijn werk op een andere manier. De Radiesse trekt geen vocht aan, maar stimuleert de aanmaak van collageen door het lichaam. Met deze filler worden ook fantastische resultaten geboekt. Onze specialist zal jou tijdens het consult adviseren welke filler het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Voor de behandeling van oppervlakkige rimpels welke ontstaan door mimiek, wordt over het algemeen gebruik gemaakt van Botuline Toxine (Botox). In de volksmond ‘Botox’ genoemd. Het enige wat Botox eigenlijk doet, is spieren laten ontspannen, waardoor de rimpels geheel of gedeeltelijk verdwijnen. Het is van groot belang dat je jezelf alleen laat behandelen met Botox door iemand die zich hierin heeft gespecialiseerd.

 

De kosten van een Fillers Behandeling

Er was een tijd dat alleen sterren en beroemdheden het zich konden permitteren om een cosmetische behandeling te ondergaan. Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer het geval. De tarieven die gehanteerd worden voor cosmetische behandelingen zijn inmiddels dusdanig dat deze voor een heel breed publiek toegankelijk zijn. In een enkel geval kan zelfs aanspraak gemaakt worden op vergoeding van de kosten door de zorgverzekeraar.

 

Voor en na een filler behandeling

Wij hebben er een gewoonte van gemaakt om voor onze patiënten de ‘voor’ en ‘na’ periode vast te leggen. De ‘na’ foto wordt gemaakt als je in weer in de kliniek bent voor de nacontrole. Samen met de arts die jou heeft behandeld, worden de resultaten en jouw persoonlijke ervaringen ten aanzien van de behandeling dan besproken.

Wie zijn wij?

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.