Wat doen fillers in je gezicht?

Door: Toby Makmel

Door de natuurlijke veroudering ontstaan er rimpels in je gezicht en verlies je volume. Daardoor ga je er ouder uitzien. Fillers zijn dan een probaat middel om de klok weer een stukje terug te draaien. Na een fillers gezicht behandeling voor de rimpels en het volume, heb je die jeugdige uitstraling weer terug.

Maar, hoe werkt een filler eigenlijk? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Fillers in het gezicht

Fillers in het gezicht

Doorgaans wordt gebruik gemaakt van gezicht fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Het mooie daarvan is, dat je er geen kans op allergische reacties bestaat en dat het na verloop van tijd door je lichaam weer wordt afgebroken. Van fillers gezicht bijwerkingen is dus geen sprake.

De fillers in het gezicht worden met heel fijne naalden onder je huid aangebracht op plaatsen waar volumeverlies of rimpelvorming is. Daar voel je bijna niets van, maar als je wilt, gebruiken we een verdovende crème om de huid plaatselijk te verdoven.

De behandeling wordt altijd voorafgegaan door een gratis en vrijblijvend consult met één van onze cosmetisch artsen. Hij of zij vertelt je precies wat je van de behandeling kunt verwachten en hoe lang de resultaten ongeveer aan zullen houden. Doorgaans neemt de behandeling niet meer dan 30 minuten in beslag. Na de behandeling kan je gewoon alles weer doen, mits je de adviezen van de arts ter harte neemt.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Volume in het gezicht

Het hyaluronzuur in de fillers heeft als bijzondere eigenschap dat het zich verbindt met het vocht onder je huid. Daarbij kan het tot wel 500 keer het eigen volume aannemen. Zo kunnen het verloren volume en de rimpels in je gezicht weer worden opgevuld.

Met fillers in gezicht weer een jeugdige uitstraling. Ja, dat willen we natuurlijk allemaal: die frisse, jeugdige uitstraling behouden of weer terugkrijgen. Met fillers kan je de klok een heel stuk terugdraaien als je wilt. Het fijne van fillers op basis van hyaluronzuur is dat je er echt mooier van uit gaat zien, zonder allerlei gekunstelde effecten. De resultaten van deze fillers houden ongeveer 12 tot 18 maanden aan.

De nadelen

Doordat de fillers een lichaamseigen stof bevatten en na verloop van tijd het lichaam vanzelf weer verlaten, kleven er geen nadelen aan. De enige nadelen die we kunnen verzinnen zijn:

  • Na verloop van tijd wil je opnieuw een behandeling;
  • Jaloerse vriendinnen;
  • Je wordt jonger geschat dan je werkelijk bent. Houd je ID dus paraat!

Wat kosten fillers in het gezicht

Wat kost fillers gezicht? Is een veel gestelde vraag bij ons in de kliniek. Het antwoord daarop moeten we helaas schuldig blijven totdat we je op consult hebben gehad. Dan kunnen we een goede inschatting maken van de fillers gezicht kosten.

Het ligt er namelijk maar helemaal aan hoeveel ampullen met filler er nodig zijn om aan jouw verzoek te voldoen. Dus de fillers gezicht kosten zijn gerelateerd aan de hoeveelheid filler.

Een filler behandeling in Amsterdam, laat je niet verleiden door filler behandeling aanbiedingen of bulk korting, als je meerdere zones tegelijk laat behandelen. Ga ook niet in op uitnodigingen van filler-party’s of filler behandelingen bij de tandarts of de kapper. Daarmee vraag je eigenlijk een beetje om problemen. Filler behandelingen moeten voor het beste resultaat en jouw eigen veiligheid door een ervaren cosmetisch arts uitgevoerd worden.

Ga gezellig een dagje naar Amsterdam, als je daar niet woont en kom eens geheel vrijblijvend bij ons langs. Onze tarieven zijn altijd laag, doordat wij niet alleen maar zoveel mogelijk winst willen maken.

Een consult en een kopje koffie kost je niets en je parkeert bij ons voor de deur.

Maak nu een afspraak!

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.