Populairste Rimpelbehandelingen van 2020

Door: Toby Makmel

Of je nu jong of al wat ouder bent, een man of een vrouw, anno 2020 hoef je niet meer met rimpels door het leven te gaan als je dat niet wilt. De cosmetische anti-rimpelbehandelingen van tegenwoordig zijn absoluut veilig. Vooropgesteld natuurlijk dat je die door een cosmetisch arts laat verrichten.

Bovendien en dat is ook belangrijk zijn de behandelingen voor iedereen bereikbaar en niet meer voorbehouden aan: The rich and famous.

Rimpelbehandeling gezicht

Er zijn verschillende cosmetische behandelingen om die storende rimpels in je gezicht te verwijderen of in elk geval te vervagen. De ouderwetse facelift lijkt daarmee tot het verleden te behoren.

De meest populaire behandelingen in onze kliniek om rimpels te voorkomen of te verwijderen zijn:

De Botox behandeling: Uitstekend geschikt voor de behandeling van o.a. mimische rimpels zoals kraaienpootjes of een fronsrimpel;
De filler behandeling: De filler die wij gebruiken is op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die op natuurlijke wijze na verloop van tijd door het lichaam weer wordt afgebroken. Geschikt voor de behandeling van fijne lijntjes, volumeverlies en diepere rimpels. Je kunt met fillers ook je kaaklijn weer mooi strak laten maken, voor een jeugdige uitstraling;
Een combinatie van Botox en fillers: Voor een beter resultaat bij de behandeling van diepe mimische rimpels;
Plasmage behandeling: Deze behandeling bestaat uit kleine plasmapulsjes. Hiermee kunnen verschillende cosmetische problemen worden aangepakt, waaronder bijvoorbeeld kraaienpootjes, rokerslijntjes en andere rimpels. Het grote voordeel hiervan is dat de huid wordt strakgetrokken zonder dat er injectables aan te pas komen. Na de behandeling is de huid weer als nieuw. Het natuurlijke verouderingsproces gaat natuurlijk wel gewoon door.
Easy Phen Very Light: Een slimme peeling waardoor je na het vervellen weer een strakke, nieuwe huid hebt.

Neem vrijblijvend contact op

Rimpelbehandeling mannen

Fillers voor mannen

 

In onze kliniek zien wij steeds vaker mannen die zich melden voor een rimpelbehandeling. En waarom niet? Een man heeft ook het recht om iets aan zijn uiterlijk te laten doen.

We horen vaak dat ze van bepaalde rimpels af willen omdat ze uit hun omgeving te horen krijgen dat ze een bezorgde of norse uitstraling hebben. Na een Botox behandeling voor mannen of een behandeling met fillers op basis van hyaluronzuur zijn ze daar in veel gevallen van verlost.

Rimpelbehandeling onder ogen

De huid onder je ogen is erg dun. Het is dan ook vaak de eerste plaats waar fijne lijntjes of rimpels zichtbaar worden. Deze rimpels kunnen met een Botox behandeling of een behandeling met fillers op basis van hyaluronzuur succesvol bestreden worden. Ook wallen en donkere kringen onder je ogen kunnen zo afnemen of helemaal verdwijnen.

Rimpelbehandeling in Amsterdam

De meeste cosmetische behandelingen tegen rimpels nemen niet meer dan 20 tot 30 minuten in beslag. Na de behandeling kan je gewoon de draad van de dag weer oppakken. Geweldig eigenlijk, dat je met zo’n korte behandeling soms wel tot een jaar van die vervelende rimpels verlost bent.

Steeds vaker zien we dan ook dat een dagje Amsterdam wordt gecombineerd met een rimpelbehandeling Amsterdam. Zo vang je twee vliegen in één klap. Bij Easycosmetics in Amsterdam kan je voor de deur parkeren en staat de koffie altijd klaar.

Ervaringen

Bij Easycosmetics beloven we je geen gouden bergen. Onze klanten weten wat ze van de behandeling kunnen verwachten en zijn altijd tevreden tot zeer tevreden met de resultaten.

Tijdens het gratis consult voorafgaand aan de behandeling verteld de cosmetisch arts je precies wat je van de rimpelbehandeling gezicht kunt verwachten. Want, eerlijk is eerlijk, ondanks de prachtige resultaten die we met de behandeling kunnen worden behalen, we kunnen niet toveren.

Maak nu een afspraak!

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.