Ooglidcorrectie zonder operatie

Door: Toby Makmel

We krijgen allemaal te maken met de natuurlijke veroudering. De één iets eerder dan de andere. Zo kan het gebeuren dat je rond je 30ste al vragen van mensen om je heen krijgt als: “Ben je zo moe?”; “Met het verkeerde been uit bed gestapt?”; “Wordt het je allemaal een beetje te veel?” Terwijl jij je prima voelt, goed uitgeslapen bent en het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kunt. In dat geval zou het heel goed kunnen dat je last hebt van afhangende oogleden.

ooglidcorrectie zonder operatie

Ooglidcorrectie zonder snijden

Bij de correctie van afhangende oogleden denk je waarschijnlijk direct aan plastische chirurgie. Dat kan natuurlijk, maar tegenwoordig is dat in veel gevallen niet altijd meer noodzakelijk. Er zijn nieuwe behandelmethoden die veel minder ingrijpend zijn en bovendien prachtige resultaten geven. Bij ons in de kliniek hebben wij daar de zogenaamde Plasmage behandeling voor.

Wat is een Plasmage behandeling?

Eigenlijk is het heel simpel. Een Plasmage behandeling zorgt ervoor dat de behandelde huid vervangen wordt door nieuwe huid. Je krijgt dus in plaats van de dun geworden, gerimpelde huid weer een fris, strak stuk huid terug. Het is een innovatieve methode die in veel gevallen chirurgisch ingrijpen overbodig maakt.

Met een Plasmage apparaat, dat op basis van plasma werkt, wordt het deel van de huid dat vervangen moet worden minutieus behandeld. De behandelde huid zal zich daarop binnen een paar weken geheel vernieuwen.

Hoe werkt een Plasmage behandeling?

Bij een behandeling met een Plasmage apparaat komen geïoniseerde gasmoleculen vrij, waardoor plasma ontstaat. Met de punt van het Plasmage apparaat wordt de huid puntsgewijs minimaal in contact gebracht met het plasma.

Door de aanraking met het plasma trekken de huidvezels zich samen en veroorzaken zo een liftend effect. Het resultaat daarvan is dat de huid verstrakt. Daarmee komt meteen een einde aan de afhangende oogleden.

Wat zijn de resultaten van een Plasmage behandeling?

De resultaten van een Plasmage behandeling zijn direct na de behandeling al zichtbaar. Wanneer de roodheid en de korstjes na een paar dagen verdwenen zijn, kan je het resultaat natuurlijk nog veel beter zien. Na twee maanden is de behandeling helemaal uitgewerkt en zijn de resultaten definitief.

De huid is strakker en helemaal vernieuwd en er wordt ook weer collageen en elastine door de huid aangemaakt. Dat zorgt voor het blijvende effect, al kan je het verouderingsproces natuurlijk niet stop zetten.

Plasmage behandeling voor en na

Ogen zijn de spiegel van je ziel

Als we iemand voor de eerste keer ontmoeten, kijken we onbewust naar de ogen om een eerste indruk van die persoon te vormen. Ogen liegen immers nooit. Zij laten je zien hoe iemand zich voelt. Daarom is een frisse blik voor iedereen belangrijk.

Heb je last van hangende oogleden? Blijf er dan niet mee rondlopen. Niet alleen cosmetisch gezien is een ooglidcorrectie zonder operatie aan te bevelen, je kunt door die hangende oogleden ook andere problemen gaan krijgen. We noemen er een paar:

Verminderd zicht;
Vermoeid gevoel;
Compenseren met voorhoofdrimpels;
Tranende ogen;
Hoofdpijn klachten.

Kom eens langs bij onze kliniek in Amsterdam en laat je eens geheel vrijblijvend adviseren. Dan weet je wat voor jou de beste behandeling is en wat voor resultaten je van die behandeling kunt verwachten.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.