Hoe krijg ik de perfecte lippen?

Door: Toby Makmel

Mooie, volle, sensuele lippen, dat is wat iedereen graag wil. Je mond bepaalt namelijk voor een groot deel de eerste indruk die men van je krijgt. Ook niet onbelangrijk natuurlijk is het feit dat je met een mooie mond met volle lippen vaak jonger wordt geschat. Mooie, volle lippen laten je er namelijk jeugdig en gezond uitzien.

Hoe krijg ik de perfecte lippen?

Aan de slag met make-up

Als je niet van nature gezegend bent met mooie, volle lippen, ga je natuurlijk eerst aan de slag met make-up om je lippen dikker te laten lijken. Voor jonge mensen is dat vaak prima te doen. Met een goede lipliner en een goede lippenstift kom je dan vaak al een heel eind.

Lippen voller maken met lip fillers

Voor iedereen die met make-up niet de gewenste resultaten verkrijgt, of gewoon altijd mooie volle lippen wil hebben is er een behandeling met lip fillers in Amsterdam. Een kleine cosmetische ingreep waarna je 8 tot 12 maanden lang prachtige volle sensuele lippen hebt. De ingreep met de fillers neemt over het algemeen niet meer dan 20 minuten in beslag en is door de verdoving zo goed als pijnloos.

Oorzaak dunne lippen

Er zijn twee duidelijke oorzaken voor dunne lippen:

1. Genetisch. Sommige mensen hebben nou eenmaal van nature al dunne lippen. Dan zit het in de familie.
2. Veroudering. Naarmate je ouder wordt neemt het volume van je lippen af, doordat er minder collageen door het lichaam wordt aangemaakt.

Waar je op moet letten als je je lippen met lip fillers laat opvullen

Tegenwoordig kan je bij wijze van spreken op elke hoek van de straat je lippen op laten vullen. Je kunt niet alleen bij een speciale kliniek voor cosmetische ingrepen terecht, maar ook steeds vaker bij anderen. Zoals de kapper, de tandarts, de schoonheidssalon en soms zelfs ook bij de huisarts.

Dat lijkt natuurlijk interessant. Je bent er dan toch al voor een andere behandeling en laat meteen even je lippen doen.

Daarin schuilt echter wel een groot gevaar. Ook al is het opvullen van lippen met lip filler een zeer populaire behandeling, dat wil niet zeggen dat het een eenvoudige behandeling is. Als de behandeling niet goed wordt uitgevoerd en de lippen niet mooi symmetrisch meer zijn door de behandeling, of veel te dik zijn uitgevallen, heb je een groot probleem. Je hebt dus iemand nodig met goede kennis van zaken en een grote dosis ervaring.

Specialist in lippen opvullen

Bij Easycosmetics zien we helaas nog regelmatig mensen die problemen hebben gehad doordat zij hun lippen hebben laten opvullen door een te onervaren persoon. Dat is jammer. Je betaalt een flink bedrag, om vervolgens te wachten tot het effect van de filler weer is verdwenen.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde cosmetisch artsen die precies weten wat ze doen. Dus, besluit je om je lippen te laten opvullen met lip filler, kom dan even langs voor een vrijblijvend consult. Dan kunnen we je precies vertellen wat voor jou de beste behandeling is en wat je van het resultaat kunt verwachten.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.