De nieuwste peeling die je huid echt resultaat geeft!

Door: Toby Makmel

Af en toe een peeling voor het gezicht is een weldaad voor je huid. Na een peeling voel je je weer helemaal schoon en fris. Jammer alleen dat een gewone peeling niet voor iedereen werkt zoals je zou willen. Wie last heeft van onregelmatigheden van de huid, of gewoon geen 20 meer is, kan beter voor een specifieke peeling kiezen.

Beste gezicht peeling

Wat is een peeling?

Met een peeling wordt een heel dun laagje van je huid op gecontroleerde wijze verwijderd. Daardoor verdwijnen kleine oneffenheden van de huid. Na de peeling is de huid weer als nieuw. Met een peeling bereik je dat fijne rimpeltjes, littekens of acné minder zichtbaar worden. Een peeling werkt ook stimulerend op de levende cellagen in de huid en vertraagt het verouderingsproces.

Er zijn verschillende soorten peelings. Van hele lichte peelings die alleen de bovenste huidlaag beroeren, maar ook die dieper gaan. De diepere peelings zijn bedoeld voor de wat oudere huid, of de huid met wat meer onregelmatigheden. Laat je dus vooraf goed informeren.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Soorten Peelings

Er bestaan verschillende peelings voor verschillende indicaties. Die indicaties verschillen van milde huidveroudering tot ernstige onregelmatigheden en diepe rimpels.

Fruitzuurpeeling

Voor milde huidveroudering. Een redelijk non-invasieve behandeling die enige roodheid en soms schilferen van de huid teweeg kan brengen.

TCA peeling

Een chemische peeling op basis van Trichloorazijnzuur, geschikt voor huidveroudering, grove poriën en kleine littekens. De TCA peeling is een redelijk invasieve peeling die je hele huid laat vervellen. Na ongeveer een week kan je je dagelijkse werkzaamheden weer hervatten.

Fenol peeling

De diepste peeling van allemaal. Geschikt voor ernstige huidveroudering, diepere rimpels, littekens en lijnen. Hiervan gaat je hele gezicht vervellen. Het duurt één tot anderhalve week voordat je je weer ergens kunt vertonen.

Easy Phen Very Light peeling

Easy Phen Light box

Een ware revolutie op het gebied van peelings. De Easy Phen Very Light peeling is van alle diepe peelings de lichtste variant. Deze peeling bestaat uit een slimme combinatie van TCA en fenol. Daardoor werkt de peeling dieper in op de huid dan een lichte peeling, maar is minder invasief en één van de beste peelings voor het gezicht.
De Easy Phen Very Light peeling zorgt ervoor dat de celdeling in de lederhuid wordt gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastine in je huid zal toenemen. Het resultaat is dat de huid zich weer gaat gedragen als een jongere huid.

De voordelen van Easy Phen Very Light peeling op een rijtje:

  • De dode huidlagen worden veel dunner;
  • Grote poriën worden kleiner;
  • Onregelmatigheden als acné, littekens en pigmentvlekken verminderen;
  • De huid verjongt en wordt weer steviger.

Hoe gaat het na de peeling met Easy Phen Very Light?

Na ongeveer drie dagen gaat je huid vervellen. Dit vervellen is na ongeveer een week over. Tijdens het vervellen is het beter voor je huid om geen make-up te gebruiken. Je gebruikt dan alleen de door de cosmetisch arts voorgeschreven crème. Na het vervellen kan je natuurlijk ook gewoon je make-up weer gebruiken.
De crème die de cosmetisch arts je heeft voorgeschreven dient gedurende de eerste 8 weken na de behandeling gebruikt te worden in plaats van de crèmes die je anders gebruikt. Zo herstelt je huid het best en heb je optimaal profijt van de behandeling.

Wie heeft er baat bij de Easy Phen Very Light peeling?

Alle mannen en vrouwen die last hebben van een verouderde huid, Pigmentvlekken willen behandelen, littekens, rimpels, zonneschade of andere onregelmatigheden van de huid.
Als je van plan bent om een peeling-behandeling te ondergaan, zorg er dan wel voor dat je advies vraagt aan een ervaren cosmetisch arts.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.