8 Point Facelift, binnen een half uur de klok jaren terugdraaien

Door: Toby Makmel

Ach, wie kent dat niet? Er komt een moment dat je in de spiegel kijkt en denkt, daar helpt geen prikje botox of filler meer voor. Ja, bij iedereen gaan de jaren op een bepaald moment tellen en dat zie je (als je eerlijk bent). Dan heb je misschien spijt dat je niet een paar jaar eerder begonnen bent om de kleinere tekenen van veroudering aan te pakken. Maar, er is goed nieuws! Geen wondermiddel waardoor je opeens weer 20 lijkt, maar toch een hele interessante optie. Met de 8 Point Facelift, heb je met een minimale behandeling, maximaal effect! Hup, terugdraaien dus die klok!

8 Point Facelift

Wat is een 8 Point Facelift?

Bij een 8 Point Facelift wordt op 8 strategische plaatsen per helft van het gezicht een klein beetje filler ingespoten, met als resultaat dat het hele gezicht een uiterlijke verjonging ondergaat. Daar is heel goed over nagedacht.

In plaats van telkens een probleemgebied aan te pakken, wordt op deze manier eigenlijk voorkomen dat er unieke probleemgebieden ontstaan. De punten waar de filler wordt geïnjecteerd, zorgen ervoor dat de probleemgebieden worden geminimaliseerd.

Stel, je hebt een diepe neus-lippenplooi, de oorzaak hiervan is het verlies van volume op en rond het jukbeen. Als hier dus filler wordt geïnjecteerd, zal je neus-lippenplooi vanzelf verminderen. Alle 8 punten van de 8 Point Facelift zijn strategische punten, bedoeld om probleemgebieden aan te pakken.

Wordt voor deze behandeling veel filler gebruikt?

Nee, doordat er op acht verschillende punten wordt behandeld is dat niet nodig. Een klein beetje volstaat al snel. Gemiddeld wordt niet meer dan ongeveer 2 ml. filler per complete behandeling gebruikt.

Wat voor resultaat kan ik verwachten?

De resultaten van de 8 Point Facelift zijn verbluffend. Na de behandeling zie je al direct dat de tekenen van veroudering zijn afgenomen. Doordat het hele gezicht wordt aangepakt, ziet alles er zeer natuurlijk uit na de behandeling. Patiënten krijgen regelmatig te horen dat ze er zo goed uitzien. De mensen uit de directe omgeving zien niet dat er bepaalde cosmetische problemen zijn aangepakt. Dat komt doordat de vectoren die er indirect voor zorgen dat wij er ouder uit gaan zien, opgefrist en verbeterd worden. Je krijgt zo een heel natuurgetrouw resultaat.

Is het een ingrijpende behandeling?

Nee, absoluut niet. Voor de behandeling worden de 8 punten nauwkeurig afgetekend op het gezicht. Als dat gebeurd is kan de arts beginnen. Elk gemarkeerd puntje krijgt een heel klein prikje met filler. Daar voel je weinig van. Binnen een half uur is de behandeling achter de rug en kan je gemiddeld 12 maanden genieten van je nieuwe look!

Zijn er nog zaken waar je rekening mee moet houden?

In principe niet. De behandeling is absoluut niet belastend. Het is alleen zaak dat je deze behandeling niet uit laat voeren vlak voordat je op vakantie gaat. Zonnebaden is na een behandeling met fillers namelijk altijd af te raden. Verder zijn tot op heden nog geen negatieve bijwerkingen van deze behandeling bekend.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.