Beperkt aanbod: exclusieve pre-launch Profhilo Structura

Door: Toby Makmel

Ontdek als één van de eerste de Nieuwe Profhilo® Structura behandeling bij Easy Cosmetics. De reacties op de pre-launch van onze baanbrekende nieuwe behandeling, Profhilo® Structura, waren werkelijk overweldigend. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
 

Profhilo® Structura bij Easy Cosmetics

Als een van de weinige geselecteerde klinieken in Nederland introduceren wij de Profhilo® Structura behandeling, speciaal ontworpen voor Lipolifting, het herstel van vetweefsel en het bevorderen van diepe stevigheid.

Beperkte beschikbaarheid

Tijdens deze unieke pre-launchfase kunnen wij de Profhilo® Structura-behandeling slechts aan 50 patiënten aanbieden. We hebben al een aanzienlijke belangstelling waargenomen, en de beschikbare plaatsen worden snel gevuld.

Profhilo structura

Wat maakt Profhilo® Structura zo bijzonder?

Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van een innovatieve aanpak die de natuurlijke uitstraling verbetert zonder het gebruik van fillers, dankzij structurele verbeteringen. Profhilo® Structura is een van de nieuwste ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde die zich richt op het herstel van vetweefsel, dat in de loop der jaren verschuift en in volume afneemt.

Structura maakt gebruik van de gepatenteerde NAHYCO® Hybrid Technology. Profhilo® Structura is geen filler; het is een bioremodellerende injectable, wat betekent dat het lichaam zelf aan de slag gaat.

Het is uniek door zijn eigenschappen en samenstelling. Het product bevat een extra hoog gehalte hyaluronzuur, in totaal 90 mg per behandeling. Dit is een hoger gehalte dan bij Profhilo. Met deze unieke formule van 2ml ultrapuur hyaluronzuur richt het zich op het herstellen van de vitaliteit van de huid in het gezicht. Een heel groot voordeel is dat het resultaat altijd natuurlijk zal zijn.

De behandeling bestaat net als Profhilo uit een sessie van 2 behandelingen met 1 maand interval. De kosten per behandeling zijn €475,- euro.

Interesse?

Wilt u deze innovatieve behandeling zelf ervaren? Neem dan nu contact met ons op om uw behandeling te reserveren voordat deze pas breed beschikbaar wordt gesteld in september. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Easy Cosmetics!

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.