Plasmage bij moedervlekken

Ondanks het feit dat moedervlekken over het algemeen geen kwaad kunnen, zijn er toch veel mensen die zich eraan storen. Met name aan moedervlekken die in het zicht zitten, bijvoorbeeld in het gezicht, in de hals of op armen en benen. Heel begrijpelijk. Gelukkig is moedervlekjes verwijderen een eenvoudige en non invasieve behandeling waar je geen complicaties van hoeft te verwachten als deze deskundig uitgevoerd wordt.

moedervlek verwijderen

Wat is een moedervlek?

Moedervlekken zijn goedaardige opeenhopingen van pigment. Ze kunnen verschillen in vorm, grootte of kleur. Er is geen medische noodzaak om moedervlekken te verwijderen, maar deze kunnen wel bijzonder storend zijn.

Een enkele keer is een moedervlek onrustig en verandert deze van vorm en/of kleur. Deze kan zich dan ontwikkelen tot een melanoom. In dat geval raden wij altijd aan om daar een bezoekje mee aan de huisarts te brengen. Melanomen lenen zich niet voor een cosmetische behandeling in onze kliniek. Daarvoor moet een specialist geconsulteerd worden.

Moedervlekken laten verwijderen

De behandeling moedervlekken verwijderen gezicht wordt in onze kliniek vaak gegeven. Doordat moedervlekken meestal veel donkerder zijn dan de huid, zijn deze lastig te camoufleren. Met één of meerdere behandelingen vervagen de moedervlekken grotendeels of verdwijnen helemaal. Dat verklaart de populariteit van de moedervlekjes verwijderen gezicht behandeling.

Moedervlekken verwijderen doen wij door gebruik te maken van de innovatieve plasmagetechniek. Dankzij deze techniek kunnen we heel precies te werk gaan. Het grote voordeel daarvan is dat de omliggende huid niet behandeld wordt en het herstel van de huid dus veel sneller gaat.

Een moedervlek verwijderen met plasmage

Met een plasmage behandeling kunnen we jouw moedervlek weghalen, of sterk doen verminderen.

Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is afhankelijk van:

  • De grootte van de moedervlek;
  • De diepte van het pigment;
  • Het aantal behandelingen.

Plasmage / Plexr behandeling

Moedervlekken verwijderen met laser

Er wordt regelmatig naar een plasmage behandeling gerefereerd als zijnde een laserbehandeling. Dat is niet helemaal correct. Met plasmage kan namelijk veel preciezer worden gewerkt en de huid wordt slechts met hele kleine pulsjes plasma aangetipt. De behandeling geeft uitstekende resultaten en je hebt er weinig tot geen ongemak van.

Met deze behandeling kunnen wij alle vlakke moedervlekken met een maximale diameter van 5 mm behandelen. Een behandeling neemt niet meer dan een kwartiertje in beslag. Voor aanvang wordt de te behandelen huid met een verdovende crème ingesmeerd. Daardoor wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Na de behandeling vormen zich korstjes op de moedervlekken die zijn behandeld. Deze vallen er vanzelf na een paar dagen af.

Nazorg behandeling moedervlekken verwijderen:

  • Gedurende ongeveer 4 weken felle zon en zonnebanken mijden;
  • De behandelde huid goed beschermen met een zonnebrandcrème vanaf factor 50.

De prijs voor een behandeling van één of meerdere moedervlekken is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

   • Het aantal te verwijderen moedervlekken;
   • De grootte van de moedervlekken;
   • Het aantal benodigde behandelingen.

Kunnen alle moedervlekken verwijderd worden?

Er wordt veel geschreven over het wel of niet behandelen van specifieke moedervlekken. Het spreekt voor zich denken wij dat melanomen niet met de plasmagetechniek worden verwijderd. Daarvoor moet je naar de specialist.

Overweeg je een behandeling moedervlekken verwijderen Amsterdam, maak dan eerst geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. Onze cosmetisch arts kan je dan precies vertellen welke moedervlekken wij kunnen verwijderen, je een indicatie geven van het aantal behandelingen dat noodzakelijk is en het prijskaartje dat er aan hangt.

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.