Plasmage bij fibromen

Fibromen zijn eigenlijk onschuldige uitstulpinkjes in de huid die verder geen behandeling nodig hebben. Bijna iedereen krijgt er vroeger of later mee te maken. Fibromen, beter bekend als wild vlees of steelwratjes, komen meestal voor in het gezicht, onder de oksels of borsten, in de liezen en in de hals. Deze kleine aangroeisels aan de huid mogen dan wel onschuldig zijn, maar toch zijn er veel mensen die er last van hebben. Cosmetisch gezien of anderszins.

Fribromen Verwijderen

Omschrijving fibromen

Fibromen zijn goedaardige huidgezwelletjes. De uitstulpinkjes zijn huidkleurig of iets donkerder dan de huid en ze zijn week. Ze kunnen van een paar millimeter tot wel 2 cm groot worden en ze gaan helaas niet vanzelf weer weg.

Mensen die er last van hebben kunnen er soms tien- of honderdtallen hebben. Omdat ze vaak in het gezicht, de hals, onder oksels of borsten of in liezen voorkomen, kunnen ze aardig wat ongemak veroorzaken. Ook cosmetisch gezien is het op zijn zachtst gezegd niet echt fijn om fibromen te hebben.

Hoe kom ik aan die steelwratjes?

Fibromen, wild vlees of steelwratjes, hoe je ze ook noemt, zijn niet te verwarren met gewone wratten. Die worden namelijk veroorzaakt door een virus. Het is niet precies bekend hoe je eraan komt, maar er zijn indicaties die doen vermoeden dat fibromen kunnen ontstaan door:

  • Bepaalde hormonen;
  • Obesitas;
  • Het ouder worden;
  • Erfelijke aanleg;
  • Slechte genezing wondje;
  • Contact met sieraden, kleding of metalen.

Steelwratjes verwijderen

Er zijn verschillende manieren waarop fibromen verwijderd kunnen worden:

  • Af laten knippen door de huisarts of dermatoloog en dan de ontstane wondjes dichtbranden;
  • Insmeren met een tinctuur en dan wachten tot ze allemaal ingedroogd zijn;
  • Weg laten halen door een cosmetisch arts door middel van een plasmage behandeling.

Plasmage / Plexr behandeling

Plasmage behandeling

Dit is de meest elegante manier om van je fibromen af te komen. Met een plasmage behandeling kunnen we heel precies te werk gaan. Je bent er dan ook van verzekerd dat je op een pijnloze en effectieve manier van al je fibromen af komt.

Zelf fibromen weghalen met tinctuur

De fibromen met een tinctuur te lijf gaan is een prima methode in het geval dat je er maar een paar hebt en vooropgesteld dat je er goed bij kunt. Het kan alleen wel even duren voordat je op deze manier van de fibromen verlost bent. Door de tinctuur drogen ze als het ware uit en dat kost tijd.

Let op! Gebruik de tinctuur niet als je fibromen op je oogleden of in de buurt van je ogen hebt. Als je uitschiet kan dat bijzonder vervelende gevolgen hebben.

Fibromen afknippen

Tja, je kunt je fibromen ook af laten knippen en de wondjes die daardoor ontstaan dicht laten schroeien. Eigenlijk is dat niet meer van deze tijd, als je bedenkt dat er ook plasmage behandelingen bestaan.

Fibroom verwijderen kosten

De kosten die wij berekenen voor het verwijderen van fibromen hangen af van het aantal en de grootte van de fibromen en het aantal benodigde behandelingen.

Wil jij van die ontsierende fibromen af?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult. Onze cosmetisch arts geeft je dan antwoord op al je vragen, vertelt je alles over de behandeling en de resultaten die je ervan kunt verwachten. Tijdens het gratis consult kan hij ook een inschatting maken van het aantal behandelingen die nodig zijn.

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.