Halslift behandeling zonder operatie: het kan echt

Door: Toby Makmel

Naarmate je ouder wordt krijg je te maken met het verslappen van je huid. Dat kan er bijvoorbeeld toe leiden dat de huid in je hals uit gaat zakken. Je krijgt dan wat heel oneerbiedig een kalkoennek wordt genoemd. Gelukkig is er zonder ingrijpende operaties in de meeste gevallen iets aan te doen.

Halslift behandeling

 

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Oorzaken huidoverschot hals

Wanneer de huid tussen de kaaklijn en het borstbeen slapper wordt en uitzakt kan dat leiden tot een duidelijk zichtbaar huidoverschot.

Dat kan komen door:

➢ Het natuurlijke verouderingsproces;
➢ Overgewicht;
➢ Snel veel gewicht kwijtraken.

Een halslift zonder operatie

Het is tegenwoordig mogelijk om je hals te liften zonder dat je daarvoor naar de plastisch chirurg hoeft. Door middel van bijvoorbeeld een Botox behandeling of een plasmage behandeling kunnen hele mooie resultaten worden behaald. Zo krijg je zonder operaties toch weer een mooie strakke hals.

De cosmetisch arts kan je adviseren welke behandeling het beste bij jou past.

Halslift met Botox

Wanneer de slappe halslijn het gevolg is van overmatig werkende spieren, kan een behandeling met Botox uitkomst bieden. Het gaat in dit geval over het algemeen om de volgende spieren die zich overmatig aanspannen:

Een gedeelte van de halsspier, de platysma;
De marionetspier, die verantwoordelijk is voor het omlaag trekken van de mondhoeken.

Nadat beide spieren zich door toediening van Botox weer ontspannen, krijg je weer een mooie gladde hals. Het effect van deze behandeling houdt 3 tot 4 maanden aan. Daarna kan de behandeling weer herhaald worden.

Halslift door middel van een plasmage behandeling

Door met hele kleine pulsjes de te ruim geworden huid met het plasmage apparaat te behandelen, vernieuwd deze zich weer. De behandeling zorgt ervoor dat ook de aanmaak van collageen en elastine weer gestimuleerd wordt. Je krijgt een mooie, frisse, strakke huid terug en dus ook weer een jeugdigere uitstraling.

Een plasmage behandeling heeft een langdurig resultaat, maar doordat het natuurlijke verouderingsproces gewoon doorgaat, kan de behandeling na verloop van tijd weer herhaald worden.

Plasmage / Plexr behandeling

Halslift Amsterdam

In onze kliniek in Amsterdam voeren wij de halslift behandeling regelmatig uit. De behandelingen zijn non-invasief en zorgen voor een fraai resultaat. De halslift kosten verschillen per persoon en per behandeling. Kijk op onze prijslijst voor een indicatie van de kosten. Onze cosmetisch arts kan je daar tijdens het gratis consult alles over vertellen.

Vragen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen van dit artikel vragen hebt over jouw persoonlijke situatie. Schroom dan alsjeblieft niet om gewoon even contact met ons op te nemen en om informatie te vragen. Je kunt ook meteen een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met een cosmetisch arts maken.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.