moedervlek verwijderen

Botox behandeling rimpels

Toepasbaar op: Frons, Voorhoofd, Kraaienpootjes

Botox (Botuline Toxine) is een veilig en succesvol middel gebleken waarmee inmiddels ruim 20 jaar ervaring bestaat in de cosmetische praktijk. Botox behandelingen worden met succes uitgevoerd om onder andere mimische rimpels zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te doen verdwijnen of verminderen. Botox is één van de meest populaire behandelingen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn voor gezichtsverjonging!

Botox, niet alleen tegen rimpels…

Daarnaast is Botox een uitermate geschikt middel om overmatig zweten onder de oksels (hyperhidrosis Axillaris) tegen te gaan waardoor meerdere malen per dag de bovenkleding verwisselen tot het verleden behoort. Tenslotte zijn er de laatste jaren ook gunstige effecten en resultaten bereikt bij het toepassen van Botox (Botuline Toxine) bij de behandeling tegen migraine en spierspannings-hoofdpijn.
Een veel gemaakte denkfout is dat Botox ook voor vollere lippen ingezet kan worden. Dit is onjuist.

Botox, hoe werkt het?

Een behandeling met Botox (Botuline Toxine) is eenvoudig en houdt in dat er op bepaalde plekken kleine hoeveelheden Botox (Botuline Toxine) wordt ingespoten door middel van een injectie met een zeer fijne naald. Het middel zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de betreffende spieren stagneert waardoor de spieren tijdelijk stil worden gehouden. Dit resulteert in verminderde gezichtslijnen en rimpels die veroorzaakt worden door deze spiertrekkingen. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en wordt ook door beiden gebruikt.

De Botox behandeling

Een behandeling met Botox (Botuline Toxine) neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. De werking start gemiddeld na twee tot drie dagen en is optimaal na ongeveer twee weken. Het effect van Botox (Botuline Toxine) houdt drie tot vier maanden aan. Daarna kan een behandeling worden herhaald. Naarmate het middel vaker wordt toegepast kan het effect ook langer merkbaar zijn. In principe vindt er geen verdoving plaats voor een behandeling metBotox (Botuline Toxine) daar er gebruik wordt gemaakt van een hele fijne injectienaald. Deze geeft het gevoel van een speldenprik. Indien de klant dit toch nog bezwaarlijk vindt, kan er een verdovende crème worden gebruikt voorafgaande aan de behandeling.

Direct na het inspuiten kan er ter plekke enige roodheid en zwelling ontstaan. Dit trekt snel weg en is in de meerderheid van de gevallen na twintig minuten niet meer zichtbaar. Er is geen sprake van napijn. Na de Botox behandeling krijgt de klant informatie met tips voor de eerste uren na de behandeling. Het uiteindelijke resultaat is dat de huid minder tot geen rimpels meer vertoont op de behandelde gebieden. Tevens zorgt de Botox ervoor dat er ook geen rimpels kunnen ontstaan.

Het traject met onze arts

Tijdens het eerste consult zal een advies en volledige informatie worden verstrekt betreffende de behandeling en de periode daaropvolgend. Uiteraard is er ook schriftelijke informatie beschikbaar. Tijdens het gesprek met de arts zal worden bepaald of de klant geschikt is om een behandeling met Botox (Botuline Toxine) te ondergaan. De arts zal nadrukkelijk informeren naar de huidige gezondheid en eventueel gebruik van medicijnen. Ook zal duidelijk naar voren komen wat de verwachtingen van de klant zijn. Op zijn beurt zal de arts dan beoordelen of deze verwachtingen haalbaar zijn, zodat er een duidelijke overeenstemming zal ontstaan tussen verwachtingen en haalbaarheid. Zodra de klant geschikt is bevonden voor een behandeling zullen er foto’s worden genomen om zo het resultaat achteraf te kunnen vergelijken. De klant krijgt tevens formulieren met aandachtspunten met betrekking tot de nazorg.

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Afspraak

Boek eenvoudig direct online een afspraak of neem contact op voor vragen en verzoeken.