Exclusieve behandeling Profhilo® Structura

Meer support en een liftend effect

We hebben goed nieuws! Vanaf volgende week introduceren wij een nieuw product bij ons in de kliniek! Wij zijn razend enthousiast dat wij als een van de weinige klinieken in Nederland met dit product mogen starten.

Profhilo Structura is een uniek product dat door lipolifting het vetweefsel in het gezicht herstelt en hiermee de diepe stevigheid en ondersteuning van de huid bevordert. Dit product is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke tekenen van huidveroudering in het gezicht aan te pakken.

Het is gericht op het vernieuwen en opnieuw positioneren van vetweefsel, waardoor uw huid meer steun krijgt en een liftend effect ervaart.

Maak een afspraak

Ontdek het geheim

Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van de gepatenteerde NAHYCO® Hybrid Technology. Profhilo® Structura is geen filler; het is een bioremodellerende injectable, dat betekent dat het lichaam zelf aan de slag gaat.

Het is uniek door zijn eigenschappen en samenstelling. Het product bevat een extra hoog gehalte hyaluronzuur, in totaal 90 mg per behandeling. Dit is een hoger gehalte dan bij Profhilo. Met deze unieke formule van 2ml ultrapuur hyaluronzuur richt het zich op het herstellen van de vitaliteit van de huid in het gezicht. Een heel groot voordeel is dat het resultaat altijd natuurlijk zal zijn.

Omdat wij Profhilo ® Structura als een van de eerste klinieken in Nederland mogen aanbieden zijn er maar een beperkt aantal behandelingen beschikbaar. De behandeling bestaat net als Profhilo uit een sessie van 2 behandelingen met 1 maand interval. De kosten voor een behandeling zijn 475 euro.

Lees meer

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen