Ultra Peel

Liposuctie onderkin

Ook wel bekend als Lipolaser behandeling

Transformeer je uitstraling

Ontdek de kracht van liposuctie voor de onderkin bij EasyCosmetics en zeg vaarwel tegen ongewenst vet. Met onze geavanceerde behandelingen krijg je de gestroomlijnde, zelfverzekerde look die je altijd al wilde. Onze deskundige specialisten gebruiken de nieuwste technieken om je een veilige en effectieve ervaring te bieden. Interesse in een vrijblijvend consult? Maak nu een afspraak.

Vrijblijvend consult?
Model-stock

De behandeling van liposuctie voor de onderkin bij EasyCosmetics richt zich op het verwijderen van overtollig vet in de hals, het herstellen van de natuurlijke gezichtscontour en het strakker maken van de huid. Deze veilige en nauwkeurige procedure wordt uitgevoerd onder lokale verdoving en duurt 30 tot 45 minuten. De resultaten zijn zichtbaar na 6-9 maanden, met een herstelperiode waarin een drukmasker wordt gedragen om zwelling tegen te gaan. De behandeling leidt tot een verminderde onderkin en strakkere huidcontouren, waardoor patiƫnten er slanker en jeugdiger uitzien.

Lees meer

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over ons

Easy Cosmetics heeft zich de afgelopen 18 jaar als kliniek gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen met injectables en ooglidcorrecties. Hierdoor is de ervaring op dit gebied erg groot. Hierbij worden alleen kwalitatief hoogstaande producten gebruikt, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat zij daadwerkelijk het gewenste resultaat bieden. Alle aangeboden behandelingen worden uitgevoerd door een daartoe getraind en gekwalificeerd arts.