Model-stock

Hyaluronzuur Filler behandeling

Ontdek de Kracht van Hyaluronzuur

Ontdek de subtiele verjonging die hyaluronzuur voor jouw huid kan betekenen. Zonder de noodzaak voor ingrijpende veranderingen, helpt een hyaluronzuur behandeling om fijne lijntjes zachtjes te corrigeren en je huid een frisse, gehydrateerde uitstraling te geven. Plan nu je consultatie en ervaar hoe je met minimale inspanning een verfijnde verbetering van je natuurlijke schoonheid kunt bereiken. Neem de stap naar een elegante, frisse look. Boek je afspraak vandaag nog!

Afspraak maken
noa_easycosmetics

Hyaluronzuur is een veelgebruikt middel om volumeverlies in de huid aan te vullen. Het heeft hydraterende en anti-aging eigenschappen, waardoor het de symptomen van een gedehydrateerde huid, fijne lijntjes en rimpels tegengaat. Bovendien helpt hyaluronzuur de huid te verstevigen, te kalmeren en volume te geven. Het wordt vaak toegepast in verschillende delen van het gezicht, zoals de lippen, wangen, kin, kaaklijn, slapen, onder de ogen, de neus-lippenplooi en rondom de mond.

Door middel van injecties met hyaluronzuur kunnen cosmetische problemen, ontstaan door het afnemen van de kwaliteit en de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid, voor een langere periode aanzienlijk worden verminderd of teniet gedaan. Het gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit hyaluronzuur, gecombineerd met een cross-link techniek, zorgt ervoor dat de filler veel langzamer wordt afgebroken dan anders het geval zou zijn. Zo kunnen de voordelen van hyaluronzuur optimaal benut worden voor een stralende huid en een frise uitstraling.

Lees meer

Ervaringen

EasyCosmetics

beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over ons

Easy Cosmetics heeft zich de afgelopen 18 jaar als kliniek gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen met injectables en ooglidcorrecties. Hierdoor is de ervaring op dit gebied erg groot. Hierbij worden alleen kwalitatief hoogstaande producten gebruikt, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat zij daadwerkelijk het gewenste resultaat bieden. Alle aangeboden behandelingen worden uitgevoerd door een daartoe getraind en gekwalificeerd arts.